Dolar 34,1715
%-0.1
Euro 37,8969
%0.32
Altın 2.922,140
%-0.25
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Otomobillerin camını kırıp ne bulursa çalıyordu!

Otomobillerin camını kırıp ne bulursa çalıyordu!

Adana'da araçlardan hırsızlık yaptığı belirlenen 36 yaşındaki Mustafa Bora yakalandı. Genellikle otomobillerin kelebek camlarını kırarak hırsızlık yapan ve 10 olaya karıştığı ileri sürülen şüpheli, sevkedildiği adli mercilerce tutuklandı....

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 14:15
Adana'da araçlardan hırsızlık yaptığı belirlenen 36 yaşındaki Mustafa Bora yakalandı. Genellikle otomobillerin kelebek camlarını kırarak hırsızlık yapan ve 10 olaya karıştığı ileri sürülen şüpheli, sevkedildiği adli mercilerce tutuklandı.

Emniyet Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Dumlupınar, Meydan, Gülpınar, Havuzlubahçe, Kocavezir, Dağlıoğlu, Kuruköprü, Sucuzade ve Ulucami mahallelerinde otomobillerden yaşanan hırsızlık olayları üzerine çalışma başlattı. Polis, olay yerlerinde elde edilen delillerden 9 günde 10 hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelinin daha önce kaydı olan Mustafa Bora olduğunu tespit etti. Şüpheli, başka bir hırsızlık olayına karıştıktan sonra polislerin kovalamacası sonucu yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin bugüne kadar araçlardan ceketten uydu alıcısına, kol saatinden krikoya kadar 30 bin lirayı bulan hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Adli mercilere sevkedilen Mustafa Bora, "nitelikli hırsızlık" suçlamasıyla tutuklandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.