Dolar 34,2953
%0.38
Euro 37,5101
%-0.03
Altın 2.908,400
%0.66
Bist-100 9.021,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Otopark kavgasında top oynayan çocuk yaralandı

Otopark kavgasında top oynayan çocuk yaralandı

Yenibosna'da, otomobilini park etmek isteyen Bayram Ö. ile mahalle sakini arasında çıkan park tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında açılan ateş sonucu sokakta top oynayan bir çocuk yaralandı. Kurşunun, çocuğun bacağına...

  • Ege Postası
  • 15.09.2013 - 17:44
Yenibosna'da, otomobilini park etmek isteyen Bayram Ö. ile mahalle sakini arasında çıkan park tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında açılan ateş sonucu sokakta top oynayan bir çocuk yaralandı. Kurşunun, çocuğun bacağına isabet ettiği tespit edildi.

Yenibosna Zafer mahallesi Bahar sokakta meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Bayram Ö. isimli şahıs 34 BA 3435 plakalı otomobilini park etmek isterken, mahallede ikamet eden bir kişi park yerini değiştirmesini söyledi. Otopark meselesi ile başlayan tartışma, silahların kullanıydığı kavgaya dönüştü. Şüpheli şahıs silahla, yanında bulunan bir arkadaşı da elinde bıçakla saldırdı. Şüpheli, Bayram Ö.'ye doğru ateş ederken silahtan çıkan kurşun, yol kenarında top oynayan 10 yaşındaki Berat Yılmaz'ın bacağına isabet etti. Kanlar içinde yerde kalan çocuk, olay yerine çağırılan 112 ambulansı ve sağlık görevlileri tarafından Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

İki kişi oldukları ileri sürülen şüpheliler ise kaçarak uzaklaştı. Sokak sakinleri meraklı gözlerle olayı izledi. Olayın ardından polise haber verildi. Olay yeri inceleme ekipleri, sokakta boş kovan ve delil olabilecek materyaller aradı.

Arkadaşlarının yaralandığını gören bazı çocuklar, olayı anlattı. Polis de olayı gören çocukların ve kavgaya karışan Bayram Ö.nün ifadelerine başvurdu. Zanlıların silahın kabzesi ile vurduğu otomobilin camlarının da kırıldığı gözlendi. Polis, failleri yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.