Dolar 34,1641
%0.01
Euro 38,2122
%0.12
Altın 2.923,700
%0.12
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özcan Deniz: Sinemaya başlama nedenim Meral Okay’dır

Özcan Deniz: Sinemaya başlama nedenim Meral Okay’dır

Muğla’nın Bodrum ilçesinde üçüncüsü düzenlenen Türk Filmleri Haftası festivaline katılan Özcan Deniz sinemaya başlama nedeninin Meral Okay olduğunu açıkladı.3.Bodrum Türk Filmleri Haftasına ilk gün katılan ünlü sanatçı Özcan Deniz...

  • Ege Postası
  • 24.09.2013 - 11:47
Muğla’nın Bodrum ilçesinde üçüncüsü düzenlenen Türk Filmleri Haftası festivaline katılan Özcan Deniz sinemaya başlama nedeninin Meral Okay olduğunu açıkladı.

3.Bodrum Türk Filmleri Haftasına ilk gün katılan ünlü sanatçı Özcan Deniz sinemaya başlama nedeninin hayatını kaybeden merhum Meral Okay olduğunu söyledi. Yakında vizyona girecek olan 'Su ve Ateş' isimli filminin fragmanını da ilk kez Bodrum’da izlettiren ünlü sanatçı film oyuncuları ile birlikte Cinemarine Sinemalara tarafından düzenlenen 3. Türk Filmleri Haftası etkinliğine de katıldı. Filmin yönetmen koltuğunda oturan ve başrolünü üstlenen Özcan Deniz, fragmanı seyirci ile birlikte izledikten sonra film hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Soru ve cevap şeklinde geçen kısa söyleşinin ardından seyircilerden biri Özcan Deniz’e telefon uzatarak Almanya’da bulunan bir hayranı ile görüştürdü. Renkli görüntülere sahne olan telefon görüşmesinde Özcan Deniz hayranı ile bir süre Almanca konuştu.

Fragman ve sinema gösteriminin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özcan Deniz, Bodrum’da ve Türk Filmleri Haftası’nda olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, “Şuan zaman bulamadığım için müzikle uğraşamıyorum ama kopmak gibi bir niyetim yok. Müzik benim yaşam biçimim. Meral Okay benim sinemayı sevmem, demagojiyi sevmem daha doğrusu senaryo yazmayı, öykü oluşturmayı öğrenme nedenimdir. Onunla çalışmak, onunla bir iş paylaşmış olmak müthiş bir duyguydu. Birçok şeyi kendisinden öğrendim.” dedi.

Cinemarine Sinemaları Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Sezgin ise Türk Filmleri Haftası’nın bu yıl üçüncüsünün düzenlendiğini belirterek “Sinema salonu sahiplerini yönetmen ve yapımcılarla bir araya getirmek için yola çıktık. Bu yıl 11 tane filmimizi ve yönetmenimizi ağırlayacağız. Gün içinde yönetmenlerimizin filmleri ücretsiz olarak salonlarımızda gösterimde olacak. Akşamları da yönetmenlerimizin galasını yapıp filmlerini Bodrumlu sinemaseverlerle buluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

Sinema gösteriminin ardından hayranları ile bir araya gelen Özcan Deniz, daha sonra “Su ve Ateş” filminin oyuncuları ile birlikte Bodrum Kalesi kuzey hendeğine giderek 'Evim Sensin' filmini izledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.