Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özdağ'dan Aliağa'da 'Ne mutlu Türk’üm diyene' sorusuna yanıt: Sizinle bunu tartışmam!

Özdağ'dan Aliağa'da 'Ne mutlu Türk’üm diyene' sorusuna yanıt: Sizinle bunu tartışmam!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir Aliağa’da bir öğretmen ile “Ne mutlu Türk’üm diyene” üzerine yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından paylaşarak, “Ne mutlu Türküm diyene’ Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi efendim. Bunu tartışmamıza gerek yok. Aynı fikirde değilsek, değilizdir. Ben sizinle bunu tartışmam... Yapmayın, görmüyor musunuz bunu efendim. Öğretmensiniz siz” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.03.2024 - 11:32
  • Güncelleme: 13.03.2024 - 11:43

EGEPOSTASI- Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İzmir Aliağa’da bir öğretmen ile “Ne mutlu Türk’üm diyene” üzerine yaptığı konuşmayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Öğretmenin, “Çocuklar burada ‘Ne mutlu Türküm diye’ slogan atıyor ya Burası Türkiye Cumhuriyeti. Türkiye Cumhuriyeti’nde bu şekilde söylemek abes değil mi? Biz Türküz. Türkiye Cumhuriyeti’nde hala ‘Ne mutlu Türküm’ diye bir slogan olur mu? Yani Türklerin daha iyi yaşaması, daha çağdaş bir ortamda yaşaması için bir  slogan üretsek daha iyi değil mi? Zaten Türküz. Bu çok geri bir şey şu anda. Ben bir vatandaşım, öğretmenim aynı zamanda” sözlerine Ümit Özdağ şu yanıtı verdi:

AYNI FİKİRDE DEĞİLSEK, DEĞİLİZDİR!

 “ ‘Ne mutlu Türküm diyene’ Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi efendim. Bunu tartışmamıza gerek yok. Aynı fikirde değilsek, değilizdir. Ben sizinle bunu tartışmam. Türk halkının daha mutlu, zengin, müreffeh ve güçlü olması da ‘Ne mutlu Türküm diyene’ felsefesi etrafında birleşmesine bağlı.

YAPMAYIN GÖRMÜYOR MUSUNUZ BUNU?

Anayasadan, anayasanın ilk üç maddesinin çıkartılmasının konuşulduğu, anayasanın 66’ncı maddesinin çıkartılmasının konuşulduğu bir ortamda, Türk gençliği buna ‘Ne mutlu Türküm’ diyerek muhalefetini ortaya koyuyor. Yapmayın, görmüyor musunuz bunu efendim. Öğretmensiniz siz”

İşte o konuşma:

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.