Dolar 34,0884
%0.21
Euro 38,0781
%0.06
Altın 2.840,270
%0.39
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özel: Dilruba'nın da Dilara'nın da geleceği CHP güvencesinde

Özel: Dilruba'nın da Dilara'nın da geleceği CHP güvencesinde

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Daha özgür bir Türkiye isteyen bütün demokratları babaevine çağırıyoruz" dedi.

  • Ege Postası
  • 28.08.2024 - 16:03
  • Güncelleme: 28.08.2024 - 16:10

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Birileri istiyor diye kavga etmeyeceğiz, kutuplaşmayacağız. Biz bu milletin gerçek sorunları dışında hiçbir  sorunu konuşmayacağız. Hiçbir şekilde suni gündemlere teslim olmayacağız." değerlendirmesini yaptı. 

Özel, partisinin Ayvalık ilçe başkanlığında konuştu. Özel, "Daha özgür bir Türkiye isteyen bütün demokratları babaevine çağırıyoruz. Türkiye ittifakını iktidar yapanlara yürekten teşekkür ediyorum. Bu başarıyı sürdüreceğim. Biz yerel seçim akşamı bu bir zafer değil bir başarı." dedi.

Özel şu ifadeleri kullandı: 

-Biz bundan sonra kimseyi ötekileştirmeden adil ve düzgün şekilde görev yapacak, bize verilen krediyi en iyi şekilde kullanacağız.

"BUNDAN SONRA CHP'DEN İYİ HABERLER ALACAKSINIZ"

-Aday belirlerken, adayı sahada takip ederken de seçimin her aşamasını dikkatle takip ettik. Genç, dinamik, çağı yakalayan bir ekiple doğruları hep beraber üst üste yaptık. Bundan sonra da CHP'den hep iyi haberler alacağız. CHP iktidar olacak. CHP, Türkiye'nin birinci partisi. 

"DİLRUBA'NIN DA DİLARA'NIN DA GELECEĞİ CHP'NİN GÜVENCESİNDE"

-Türkiye'nin gündeminde çok önemli bir mesele var. Bir tanesi Dilruba diğeri Dilara. Dilruba bir sokak röportajında, söylediği bütün sözlere katılmayabilirsiniz, birtakım ithamlar geçtiğinden dolayı maksadını aşmış olabilir, genç kadın düşüncelerini ifade ediyor, tutukladılar. Yarın Dilruba'yı ziyaret edeceğiz ve kendisini partimizin kuruluş yıl dönümü törenine davet edeceğim.

-İkinci isim Dilara. Dilara Diş Hekimliği Kongresi'nde görev almak istedi, başörtüsü nedeniyle alamadı. Böyle bir uygulamayı tasvip etmiyoruz. Başı açık başı kapalı önemli olan bu ülkenin gençlerinin özgürlükleridir. Telefon görüşmemizde Dilara'yı da kuruluş yıl dönümüne davet ettim. Dilara'nın da Dilruba'nın da geleceği CHP'nin güvencesi altındadır. 

"CHP DEMEK TÜRKİYE İTTİFAKI DEMEK"

-CHP demek Türkiye ittifakı demektir. Bu partiden ne bölücü, ne din düşmanı çıkar. Bu parti inanç özgürlüğüne de, başını örtüp okumak isteyen Dilara'ya da sokakta eleştiri hakkını kullanan Dilruba'ya da sahip çıkar. CHP kutuplaşmanın değil kucaklaşmanın partisidir. 

"BİRİLERİ İSTİYOR DİYE KAVGA ETMEYECEĞİZ"

-Birileri istiyor diye kavga etmeyeceğiz, kutuplaşmayacağız. Biz bu milletin gerçek sorunları dışında hiçbir  sorunu konuşmayacağız. Hiçbir şekilde suni gündemlere teslim olmayacağız. Bundan sonraki süreçte de CHP olarak bütün vatandaşlarımızı kucaklamaya devam edeceğiz. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.