Dolar 33,9762
%0.11
Euro 37,6709
%-0.39
Altın 2.727,450
%-0.69
Bist-100 9.771,00
%-1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özel’den İzmir’deki faciayla ilgili açıklama: Tüm sorumlular hesap vermeli

Özel’den İzmir’deki faciayla ilgili açıklama: Tüm sorumlular hesap vermeli

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sağanak yağış sırasında elektrik akımına kapılık yaşamını yitiren Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay ile ilgili açıklama yaptı.

  • Ege Postası
  • 14.07.2024 - 09:21

CHP lideri Özgür Özel, sosyal medya hesabı üzerinden İzmir’de sağanak sırasında akıma kapılarak hayatlarını kaybedenler hakkında bir mesaj paylaştı.

X'teki mesajına “İzmir'de dün yaşanan sağanak yağışta elektrik akımına kapılarak yaşamlarını yitiren Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'a Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum” diyerek başlayan Özel, şunları kaydetti:

- "21'inci yüzyılda hiçbir yurttaşımız böylesi trajik biçimde ölmeyi hak etmiyor. İçimizi parçalayan görüntüler hepimize çok önemli bir sorumluluğu hatırlatıyor. Hiç kimse sorumluların kimliği, kurumu ya da partisine göre pozisyon almamalıdır.

“SORUMLULAR EN AĞIR CEZASI ALMALI”

- Yürüyen adli ve idari soruşturmaları yakından takip ediyoruz. Bir daha benzer acılar yaşanmasın diye tüm soruşturmalar titizlikle yürütülmeli ve tüm sorumlular hesap vermelidir. Sorumluların paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.