Dolar 34,1093
%0.27
Euro 38,1021
%0.12
Altın 2.858,420
%1.03
Bist-100 9.954,00
%-0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özgür Özel: AKP ve CHP'de normalleşme karşıtları var

Özgür Özel: AKP ve CHP'de normalleşme karşıtları var

AK Parti-CHP arasındaki yumuşamanın, normalleşmenin halkta inanılmaz derecede karşılığı olduğunu söyleyen CHP lideri Özgür Özel, '' AKP ve CHP'de normalleşme karşıtları var '' dedi.

  • Ege Postası
  • 29.07.2024 - 09:44

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Yumuşamanın, normalleşmenin halkta inanılmaz derecede karşılığı var" dedi.

Sabah Gazetesine konuşan Özel, "Bugün iki partide de yumuşama, normalleşme karşıtları mevcut... Gerginlikten beslenenlerin rahatsızlığı meselesi. Fakat, sokaktaki insanlar gıdasını gerilimden alanlara itibar etmiyor... Kulak vermiyor" ifadelerini kullandı.

Donat, "Özgür Özel: Normalleşme, sokakta satın alındı" başlıklı yazısında, siyasette yumuşama ve normalleşme konusunda Özel'in söylediklerini şöyle aktardı:

"Normalleşme, sokakta satın alındı. Siyasi gerilimin, Türkiye'ye hiçbir faydası yok, CHP'ye de faydası yok... Millet, yumuşama istiyor... Seçimden sonra 25 ile gittim... Gezdiğim her ilde, ilçede, mahallede, sokakta şunu gördüm; Yumuşamanın, normalleşmenin halkta karşılığı var. Bugün iki partide de yumuşama, normalleşme karşıtları mevcut... Gerginlikten beslenenlerin rahatsızlığı meselesi. Fakat, sokaktaki insanlar gıdasını gerilimden alanlara itibar etmiyor... Kulak vermiyor. Gerginlikten beslenenler rahatsız oluyorlar bu işten. İki tarafta da gerginlikten beslenen siyasetçi de var, gazeteci de var. Ama sorarım size, bunun ülkemize ve milletimize ne yararı var?" 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.