
Özgür Özel'den 23 Nisan resepsiyonuna 'İmamoğlu' vetosu!
TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen resepsiyona CHP lideri Özgür Özel katılmayacak.
- Ege Postası
- 20.04.2025 - 14:30
TBMM'nin açılışının 105'inci yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis'te birçok etkinlik düzenlenecek.
23 Nisan'da ayrıca saat 14.00'te siyasi parti liderleri Meclis kürsüsünde konuşmalar gerçekleştirecek.
ÖZEL KATILMAYACAK
CHP lideri Özel Meclis'te bu konuşmayı gerçekleştirecek ancak resepsiyona katılmayacak.
Resepsiyona katılmama gerekçesi olarak ise, tutuklanan ve görevden alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu gerekçe gösterildi.
ERDOĞAN'IN PROGRAMINDA DA RESEPSİYON YOK
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taslak programında da resepsiyon görünmüyor.
SÖZCÜ TV muhabiri Bala Ateş Irmak'ın aktardığına göre; Erdoğan 17.30'da Cumhurbaşkanlığı Çocuk Orkestrası ve Korosu konserine katılacak ve ardından İstanbul'a hareket edecek.
Program henüz netleşmezken 23 Nisan nedeniyle grup toplantısı da düzenlenmeyecek.
Yorum Yazın