Dolar 34,2435
%0
Euro 37,5545
%-0.22
Altın 2.883,330
%-0.12
Bist-100 8.929,00
%-1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özgür Zengin'den sürpriz veda

Özgür Zengin'den sürpriz veda

Göztepe Teknik Direktörü Özgür Zengin görevini bıraktığını açıkladı. İnegölspor maçı ile takımın başına geçen Özgür Zengin yerine gelecek yeni yönetime başarılar dilediğini açıkladı

  • Ege Postası
  • 23.12.2013 - 13:07
İZMİR- İnegölspor maçı ile Göztepe'nin başına geçen Teknik Direktör Özgür Zengin yaptığı şu açıklama ile veda etti...
“Futbol Direktörlüğü görevini üstlendiğim sezon başında ani gelişmeler ve başkanımız Sayın Hüseyin Altınbaş’ın isteği üzerine Teknik Direktörlük koltuğuna oturdum. Başkanımız takımımızı en iyi tanıyan, kurulma aşamasında yer alan biri olarak bu görevi benim üstlenmemi istedi. Bende kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda gelecek yeni Teknik Direktörün takımı tanıma süresi içersinde kayıplar yaşanacağını düşünerek görevi kabul ettim. Teknik ekip olarak görevi aldığımız günden bugüne Göztepemiz’i planladığımız noktaya getirmek için var gücümüzle çalıştık. Bu süreçte ufak tefek kazalar yaşadık ama Göztepemiz’i hedefinden uzaklaştırmadık. Geldiğimiz nokta itibarı ile Göztepemiz’i puan ve zamanlama açısından da en iyi noktada bıraktığımızı düşünüyorum. Çalışma sürem içerisinde her zaman yanımda olan Başta Başkanımız Sayın Hüseyin Altınbaş olmak üzere Göztepe Spor Kulübü değerli çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyorum.
Yerimize gelecek Teknik Direktör arkadaşım ve ekibine başarılar dilerken camiamızın şunu iyi bilmesini isterim ki Göztepe benim yuvam. Burada sadece kulübümüzün geleceği açısından daha iyi olacağını düşünerek aldığım bayrağı devrediyorum. Göztepe kimliğimi ve yüreğimdeki sevgisini ise her zaman taşıyacağım." Göztepe Özgür Zengin'in patronluğunda çıktığı son maçta deplasmanda Turgutluspor'u 2-0 alt etmeyi başarmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.