Dolar 34,1644
%0.08
Euro 38,1847
%-0.16
Altın 2.909,120
%-0.83
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özkan ve Tezcan'dan seçim şarkısı

Özkan ve Tezcan'dan seçim şarkısı

CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan ve Tuncay Özkan, sözlerinde partinin seçim sloganının da yer aldığı 'Millet için geliyoruz' adlı şarkıyı birlikte söyledi- Fethi Açıkel ile Erdoğan Toprak'ın eşlik ettiği Tezcan ve Özkan'ın görüntüleri, partinin sosyal medya hesabından paylaşıldı Partinin sosyal medya hesabından paylaşıldı

  • Ege Postası
  • 25.05.2018 - 17:58

HALİT UMUTOĞULLARI/EGEPOSTASI-CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, partilerinin seçim sloganının yer aldığı "Millet için geliyoruz" adlı şarkıyı söyledi. Video partinin "@herkesicinCHP" adresinden paylaşıldı.

Ali Kocatepe'nin "Hey Gidi Dünya Hey" şarkısının bestesine uyarlanan "Artık tamam millet için geliyoruz hey hey / tam zamanı mutluluktan yana alacağız payımızı" sözlerinin yer aldığı şarkıyı seslendiren Özkan ve Tezcan'ın neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı. Tezcan ve Özkan'a, Genel Başkan Yardımcısı Fethi Açıkel ile Koordinatör Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak'ın da eşlik ettiği video, partinin internet sitesinden paylaşıldı. Partililerin de paylaştığı videoya çok sayıda beğeni yapıldığı görüldü. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.