Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özüdoğru: Ülkemizin en dürüst kadroları bizde

Özüdoğru: Ülkemizin en dürüst kadroları bizde

Seçim çalışmaları kapsamında Kiraz’a giden Saadet Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, partisinin Kiraz Adayı Mesut Sertkaya ile birlikte çeşitli programlara katıldı.

  • Ege Postası
  • 07.03.2014 - 12:29
İZMİR-  İlk olarak pazaryerini gezen Özüdoğru, daha sonra kahvehaneleri ve esnafları dolaşarak tanıtım broşürlerini dağıttı. Vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde, oy vermenin memleketin tapusunu beş yıllığına o partiye vermek olduğunu belirten Mehmet Ali Özüdoğru, aklıselim ve vicdan ile hareket edilmesi gerektiğine dikkat çekti. Özüdoğru, “Bugün pek çok belediyede israf başını almış gidiyor. Nice belediye yolsuzluk sebebiyle soruşturma geçiriyor. Rüşvet ve yolsuzlukların sıfırlandığı belediyecilik anlayışına şiddetle ihtiyaç var. Halkın talepleri ile bütünleşen bir belediyecilik anlayışına ihtiyaç var. Hızlı ve yaygın hizmete ihtiyaç var. Yandaş belediyecilikten, vatandaş merkezli belediyeciliğe geçmeye ihtiyaç var. Bunların hepsi de sadece Milli Görüş, yani Saadet Partisi belediyeciliğinde var.” şeklinde konuştu. Kemalpaşa Belediye Başkanlığı yaptığı on yıl boyunca kazandığı birikimleri ve tecrübeyi şimdi büyükşehir için kullanmak istediğini söyleyen Saadet Partisi Adayı Özüdoğru, halkın kavgaya değil, projeye öncelik veren bir tercihte bulunması gerektiğini bildirdi. Maksatlı oluşturulan gündemin insanları iki partiden birini seçmeye zorladığını hatırlatan Mehmet Ali Özüdoğru, “Seçim öncesi yine aynı oyun oynanmaya çalışılıyor. Aynı horoz dövüşü yine sahneye konuluyor. Aman ha oyları bölmeyin diyorlar. Milletimiz artık bunlara kanmasın. O gelse ne olur, bu gelse ne olur. Bütün partilerin neredeyse belediye sayıları kadar soruşturma dosyası var. Rant var, ihaleye fesat karıştırma var, yolsuzluk var, rüşvet var. Ülkemizin en dürüst kadroları bizdedir. Bugüne kadar Milli Görüşçüler hakkında en ufak bir yolsuzluk imasında bile bulunulmamıştır.” dedi.

Daha sonra Beydağ’a geçen Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özüdoğru’ya buradaki çalışmalarında partisinin Beydağ Belediye Başkan Adayı İsmet Uysal eşlik etti. Karşılaştığı kadın ve çocuklarla yakından ilgilenen Özüdoğru, “Kadınlarımızın ve çocuklarımızın her biri bizim için ayrı bir değer taşıyor. Kemalpaşa’da hanımların desteği ile kazanmıştık. Hanımların sevgi ve merhamet dolu yüreklerinden destek alarak hizmet etmiştik. Yine hep birlikte kazanacağız.” ifadelerini kullandı.
 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.