Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özyurt'tan antrenörlere çağrı: Gece gündüz çalışın yeni sporcular keşfedin

Özyurt'tan antrenörlere çağrı: Gece gündüz çalışın yeni sporcular keşfedin

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, il müdürlüğü antrenörleri ile yaptığı toplandıda antrenörlerden yeni sporcular keşfetmelerini istedi. Müdür Özyurt, "Bakanlığımızın ilimize kazandırdığı sayıdaki tesisler...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 12:46
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, il müdürlüğü antrenörleri ile yaptığı toplandıda antrenörlerden yeni sporcular keşfetmelerini istedi. Müdür Özyurt, "Bakanlığımızın ilimize kazandırdığı sayıdaki tesisler ile sporcu altyapımız da gelişecek ve güçlenecek. Bu da sizin yapacağınız çalışmalar ile olacak." diye konuştu.


İl Müdürü Güven Özyurt'un başkanlığında il müdürlüğü antrenörleri Canik İzci Evi toplantı salonunda bir araya geldi. Yeni dönem ile ilgili çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda açılış konuşmasını Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş yaptı.

Demirtaş geçen dönemde yapılan çalışmaları ve yaz spor okulları ile ilgili çalışmaları değerlendirdi. Demirtaş'ın ardından Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Güven Özyurt antrenörlere hitap etti. Özyurt, yoğun bir yaz dönemini geride bıraktıklarını belirterek, "Şimdi kış dönemine giriyoruz. Yine sizlerin yapacağı çalışmalar ile yeni sporcular tespit edecek onları yetiştirecek ve başarı elde etmelerini sağlayacaksınız. İyi bir sporcunun yetişmesi en az sekiz yıl alıyor. İşimiz zor, sizin işiniz daha zor. Çünkü sizlerden beklentiler büyük. Ama Samsun ili olarak sizlerden beklentilerimizi destekleyecek birçok yeni tesis kazandık. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın talimatları ile yeni tesisleri de Samsunumuza kazandırıyoruz. Kazandırılan bu tesisler ile sporcu altyapımız da gelişecek ve güçlenecek. Bu da sizin yapacağınız çalışmalar ile olacak. O yüzden gece gündüz demeden fedakarlık yaparak bu çalışmaları yapacaksınız. Biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her konuda sizin destekçiniz olacağız." şeklinde konuştu.

Özyurt konuşmasını şöyle bitirdi: "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın himayelerinde ve Samsun Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'un destekleri ile Samsun'u Spor Kenti yapmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerde antrenörler olarak bu doğrultuda çalışmalarınızı gerçekleştirmenizi bekliyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.