Dolar 34,2753
%0.1
Euro 37,6484
%0.05
Altın 2.919,010
%-0.09
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Palandöken Kaymakamlığı köy okullarında tadilat yaptırdı

Palandöken Kaymakamlığı köy okullarında tadilat yaptırdı

Erzurum Palandöken Kaymakamlığı, SODES destekli, 'Güvenli Adımlar' projesi kapsamında 5 köy okulunda öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim imkanına kavuşabilmesi için tadilat yaptırdı. Palandöken Kaymakamlığı köy okullarına yönelik...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 17:02
Erzurum Palandöken Kaymakamlığı, SODES destekli, 'Güvenli Adımlar' projesi kapsamında 5 köy okulunda öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim imkanına kavuşabilmesi için tadilat yaptırdı.

Palandöken Kaymakamlığı köy okullarına yönelik başlattığı fiziki iyileştirme projesini aralıksız devam ettiriyor. Kaymakamlık SODES destekli olarak Nenehatun, Kümbet, Taşlıgüney, Yağmurcuk, Güzelyurt köy okullarında tadilat gerçekleştirdi. Okul duvarları ve bahçe ihata duvarlarının yeniden yaptırılıp, eskiyen çatıların değiştirildiği tadilat çalışmaları sonrasında sınıflara çelik dolaplar ile öğrencilerin kişisel gelişimlerine yönelik kitaplar satın alındı. Kaymakamlık ayrıca öğrencilerin sosyalleşmesi adına oyuncak alımı da yaparak talebelere dağıttı.

Kaymakam Şenol Esmer, eğitime önem verdiklerini söyledi. Mahalle statüsündeki köy okullarındaki öğrencilerin güzel, sağlıklı ve güvenilir fiziki mekanlarda eğitim görmesine önem verdiklerinin altını çizen Kaymakam Esmer, "Köy okullarında başlattığımız iyileştirme çalışmaları devam etmekte. Eğitimde başarı okulu ve öğretmeni sevmekten ve sevdirmekten geçiyor. Güzel, aydınlık, temiz ve güvenilir okullarda eğitim gören çocukların da başarısı artıyor. 5 köy okulunda tadilat yaparak, öğrencilerimizin güzel ve nezih ortamda eğitim görmelerini sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okullardaki tadilat çalışmalarımız belli bir program dahilinde devam edecek." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.