Dolar 32,6224
%0.2
Euro 35,3866
%0.26
Altın 2.506,120
%1.57
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Patlama sonrası İstiklal Caddesi

Patlama sonrası İstiklal Caddesi

Taksim'in İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen canlı bomba saldırısı sonrası İstiklal Caddesi'nde büyük panik yaşandı

  • Ege Postası
  • 19.03.2016 - 14:36
Taksim ’de sıradan bir cumartesiydi. Polis olağan önlemlerini almıştı.  Saat 11.00 sıralarında büyük bir gürültü duyuldu ve hayatın olağan akışı değişti. Taksim’de panik anlarına tanık olanlar patlama sonrasını şöyle anlattı: “Bir anda panik yaşandı. Dükkanlar hemen kepenk kapattı. Kepenk kapatılan dükkanlara sığınan vatandaşlar korku doluydu. Polis gelip hemen olay yerini çevirdi. O sırada insanlar hala koşarak İstiklal Caddesi ’nden uzaklaşmaya çalışıyordu. Polis memurları da caddenin boşaltılması için anans yapıyorlardı.”



Tabii İstanbul’un en turistik merkezlerinden biri İstiklal Caddesi. Kimi iddialara göre canlı bombanın hedefi bir turist grubuydu. Patlamadan kısa süre sonra vardığımız Taksim’de, böyle gergin bir ortam vardı. Polis caddenin bütün girişlerini kapatmış, olay yeri incelemesine başlamıştı. Güvenlik kameralarını görüntülerini toplamak üzere de bir çalışma yürütülüyordu. Ambulansların doldurduğu İstiklal Cadddesi, ölü ve yaralıları alıp, yine sirenlerini öttürerek geldikleri hastanelere dağıldılar ve cadde sadece polislerin göründüğü tuhaf bir ıssızlığa büründü.



Bu arada polis bantlarının arkasında meraklı ve korkusuz vatandaşlardan oluşan bir küçük kalabalık oluşmuş, halen süren çalışmaları izlemekte. (RADİKAL)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.