Dolar 34,2599
%0.06
Euro 37,6306
%0
Altın 2.921,040
%-0.02
Bist-100 9.120,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Patlayan su borusu kimine eğlence, kimine işkence oldu

Patlayan su borusu kimine eğlence, kimine işkence oldu

İstanbul’da yoğun kar yağışının devam ettiği sıralarda, bir tünelin altından geçmekte olan su borusunun patlaması vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yayalar ve araçlar tünelden geçerken zor anlar yaşarken, bazı sürücüler ise tazyikli...

  • Ege Postası
  • 11.12.2013 - 01:42
İstanbul’da yoğun kar yağışının devam ettiği sıralarda, bir tünelin altından geçmekte olan su borusunun patlaması vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yayalar ve araçlar tünelden geçerken zor anlar yaşarken, bazı sürücüler ise tazyikli suyun altında bekleyerek araçlarını yıkamış oldu.

İstanbul’un birçok noktasında akşam saatlerinden itibaren yoğun kar yağışı etkili olmaya başladı. Derecelerin sıfırı gösterdiği sıralarda Okmeydanı’nı Kağıthane’ye bağlayan ve E-5 karayolunun altından geçen tünelin altındaki şebeke suyunun geçtiği boru patladı. Kar yağışı sebebiyle zaten ıslanan yayalar, tünelden geçerken tazyikli suyun altında ıslanmamaya çalıştı. Yayalar şaşkınlık yaşadı. Tazyikli suyun araçlarına zarar vereceğini düşünen bazı sürücüler kaldırımın üzerinden giderken, bazıları da karşı yönden geçmeye çalıştı. Ancak, patlayan su borusu bazılarının işine yaradı. Yoğun yağışta otomobilleri kirlenen sürücüler uzun süre suyun altında kalarak, araçlarını yıkamış oldu.

Suyun yaklaşık bir saattir aktığını belirten vatandaşlar, boşa akan suyun parasının da vatandaşlardan çıkacağını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.