Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pazarcı esnafı CHP önünde eylem yaptı

Pazarcı esnafı CHP önünde eylem yaptı

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki Özkanlar Pazaryeri’nin kaldırılması sonrası başlayan yeni bir alan arayışı sürüyor. Yaptıkları girişimleride İzmir’de çare bulamayan pazar esnafı dün gece Ankara'ya gitti. Pazarcılar bugün CHP Genel Merkezi önünde toplandı, ve pankart açtı. CHP önünde pankart açtılar

  • Ege Postası
  • 07.05.2018 - 08:59

HALİT UMUTOĞULLARI/EGEPOSTASI- Kördüğüme dönen Özkanlar Pazarı için sorununa aylardır çare bulunamazken, esnaf bu kez Başkent'in yolunu tuttu. Dün gece 8 araçla yola çıkan 150 esnaf bugün öğle saatlerinde CHP Genel Merkezi önünde eylem yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyareti sırasında havaalanında karşılayarak sorunlarını aktaran, ardından AK Parti İzmir İl Kongresi'ne katılıp Başbakan Binali Yıldırım'dan yardım isteyen Faysal Acar önderliğindeki pazarcılar, bugüne kadar yeni yer gösterilmemesine isyan etti. "İzmir'de muhatap bulamadık" diyen pazarcılar bu kez Ankara'ya gitti. 

Ellerinde üzerinde 'İzmir'de muhatap bulamadık Ankara'ya geliyoruz', 'Pazarcının borcu yığıldı', 'Esnaf ekmeğini, halk pazarını istiyor', 'Viyadük sözü nerede'' yazılı pankartları tutarak CHP Genel Merkezi'ne gelen esnaf, burada CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'la görüştü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyen esnafın bekleyişi sürerken, Özkanlar pazar yeri Platformu Sözcüsü Faysal Acar, "Biz bu işi çözeceğiz. Karşımıza çıkan tüm engelleri yıkacağız. Tuncay Özkan vekilimiz, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmemiz için bize söz verdi. Bekliyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.