Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pazarcılar bu kez Cumhurbaşkanına seslerini duyurmaya çalışacak

Pazarcılar bu kez Cumhurbaşkanına seslerini duyurmaya çalışacak

Kapatılan ancak hala yer sorunu çözülmeyen Özkanlar Pazaryeri esnafı, başta AK Parti ve CHP olmak üzere siyasi parti yetkililerine ulaşıp mağdur olduklarını belirterek, yer sorunlarının çözülmesi için her yolu deniyor. Pazarcılar bu kez üzerinde ‘Reis İzmir’de pazarcılar mağdur’ yazılı pankartlar ve ‘Reis sen çözersin’ yazılı tişörtler giyerek AK Parti İzmir İl Kongresi’nin yapılacağı Halkapınar Spor Salonu’na geldi. Bine yakın pazarcı ve ailesi, seslerini Cumhurbaşkanı ve Başbakana duyurmak için salonda yerini aldı. Pazarcılar AK Parti kongresinde

  • Ege Postası
  • 28.04.2018 - 12:33

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir’in Bayraklı ilçesinde 30 yılı aşkın zamandır kurulan Özkanlar Pazaryeri, bölgede oturan bazı ilçe sakinlerinin kaldırılması yönünde açtığı davanın lehlerine sonuçlanması ve Danıştay 8’inci Dairesi’nin de kararı onamasından sonra kapatılınca kendilerine yer arayışına giren pazarcılar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmelerinin ardından şimdi de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a seslerini duyurmak için mücadele ediyor.

SESLERİNİ CUMHURBAŞKANINA DUYURMAYA ÇALIŞACAKLAR

Yanlarında aileleri ve çocuklarıyla birlikte ve üzerinde ‘Reis İzmir’de pazarcılar mağdur’ yazılı bir pankartla AK Parti İzmir İl Kongresi’nin yapılacağı Halkapınar Spor Salonu önüne gelen yüzlerce pazarcı, kongre salonunda seslerini Cumhurbaşkanına duyurmayı amaçlıyor.

REİS SEN ÇÖZERSİN TİŞÖRTÜ GİYDİLER, SALONUN ÖNÜNDE BEKLİYORLAR

Kongrenin yapılacağı salona pankartı sokmaya çalışan ancak Başbakanlık korumalarının izin vermediği kapatılan Özkanlar Pazaryeri esnafı ve ailelerinden oluşan bine yakın kişi, ellerinde Türk Bayrakları ve üzerinde ‘Reis sen çözersin’ yazılı tişörtler giymiş olarak kongre salonunda yerlerini aldı.

SALONDA, ‘İZMİR’DE PAZARCI MAĞDUR, REİS SEN ÇÖZERSİN, KEMAL BEY SÖZ VERDİ, KAÇTI’ SLOGANLARI ATACAKLAR

Özkanlar Pazar yeri esnafı adına konuşan Faysal Acar, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın bilgisi dahilinde hazırladıkları pankartın salona sokulmamasına tepki gösterdi. Acar, “Hazırladığımız pankartlar içeri sokulmuyor. Biz ailelerimizle birlikte yaklaşık bin kişi olarak salona girip Sayın Cumhurbaşkanına ve Başbakana sesimizi duyurmaya çalışacağız. İzmir’de pazarcı mağdur, Reis sen çözersin, Kemal Bey söz verdi, kaçtı şeklinde slogan atacağız. Artık sesimiz duyulsun, mağduruz, bu sorun çözülsün” diye konuştu.

SORUN ÇÖZÜLMEZSE CHP GENEL MERKEZİ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATACAKLAR

Pazarcıların temsilcisi Faysal Acar, sorunun çözülmemesi durumunda bu kez Ankara’ya giderek, CHP Genel Merkez binası önünde oturma eylemi başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.