Dolar 34,2678
%0.07
Euro 37,6220
%-0.04
Altın 2.887,180
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pegasus ve Lufthansa Technik bakım sözleşmesi imzaladı

Pegasus ve Lufthansa Technik bakım sözleşmesi imzaladı

Pegasus Havayolları ve Lufthansa Technik, Boeing 737NG için ana bakım sözleşmesi imzaladı. Pegasus Havayolları ve Lufthansa Technik Boeing 737NG uçaklarında üç C-Bakım için ana bakım sözleşmesi imzaladı. Bakımların Bulgaristan'ın Sofya...

  • Ege Postası
  • 13.06.2013 - 10:41
Pegasus Havayolları ve Lufthansa Technik, Boeing 737NG için ana bakım sözleşmesi imzaladı.

Pegasus Havayolları ve Lufthansa Technik Boeing 737NG uçaklarında üç C-Bakım için ana bakım sözleşmesi imzaladı. Bakımların Bulgaristan'ın Sofya şehrindeki Lufthansa Technik’te yapılacağı belirtildi.

Pegasus Havayolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Haybat, Lufthansa Technik firmasının 2012 yılı başından bu yana verdiği ana bakım hizmetlerinden memnun olduklarını söyledi. Lufthansa Technik’in bakım fiyatlarına da değinen Haybat, hizmeti rekabet açısından son derece uygun bir fiyatla vereceği konusunda şirkete güvendiklerini kaydetti.

Lufthansa Technik Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Wolfgang Weynell de Lufthansa Technik ile Pegasus Havayolları arasındaki işbirliğinin ürünlerinin ne kadar rekabete uygun olduğunun kanıtı olduğunu söyledi.

Lufthansa Technik İstanbul İrtibat Bürosu Müdürü Fulya Türköz ise, "Lufthansa Technik Grubu, Bulgaristan ve Macaristan bölge merkezlerini de içeren ağıyla bölgedeki müşterilerin ihtiyaç duyduklarında güçlü bir destek sunacağız." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.