Dolar 34,2615
%0.06
Euro 37,6218
%-0.02
Altın 2.917,240
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Perakendeciliğin en büyük sıkıntısı insan

Perakendeciliğin en büyük sıkıntısı insan

Bursa Perakendiciler Federasyonu (PERDER) Başkanı Haşim Kılıç, perakende sektörünün en önemli sorunlarının insan kaynakları ve eğitim olduğunu kaydetti. Haşim Kılıç, “Ülkemizde perakendeciliğin hala bir meslek olarak görülememesinden...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 14:56
Bursa Perakendiciler Federasyonu (PERDER) Başkanı Haşim Kılıç, perakende sektörünün en önemli sorunlarının insan kaynakları ve eğitim olduğunu kaydetti. Haşim Kılıç, “Ülkemizde perakendeciliğin hala bir meslek olarak görülememesinden dolayı sektörde insan kaynağı ve eğitimde önemli sıkıntılar yaşanıyor.” dedi.

    İç Anadolu Perakende Konferansı'nda Bursa rüzgarı esti. Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Ankara PERDER ve Retail Türkiye tarafından düzenlenen İç Anadolu Perakende Konferansı'na Türkiye'nin dört bir yanından 400'den fazla perakendeci katıldı. Konferansa Bursa adına ise Bursa PERDER 43 üyesiyle iştirak etti.

    Aralık ayında Bursa’da düzenlenmesi planlanan konferansın hazırlığına şimdiden başladıklarını belirten Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, ev sahipliği yapacakları konferansın ses getireceğine değindi. Perakende sektörünün en önemli sorunlarından olan insan kaynakları ve eğitim olduğunu kaydeden Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, “Ülkemizde perakendeciliğin hala bir meslek olarak görülememesinden dolayı sektörde insan kaynağı ve eğitimde önemli sıkıntılar yaşanıyor.” dedi. Bursa PERDER olarak bu konunun çözümü için çalıştıklarını anlatan Kılıç, Bursa’da yerel perakendenin büyümesinde eğitimin en büyük öncelikleri olduğunu belirtti.
    
    Aralık ayında ise Bursa’da bir konferans düzenlemeyi planladıklarını anlatan Haşim Kılıç, “2013 yılındaki konferansların son ayağı Aralık ayında Bursa’da yapılacak. Bursa PERDER olarak ev sahipliği yapacağımız konferansa 5 ay gibi uzun bir süre olmasına rağmen hazırlıklara şimdiden başladık. Perakendenin nabzının Bursa’da atacağı organizasyonun her yönüyle ses getirmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

    'Perakendede Eğitim ve İnsan Kaynakları' temasının işlendiği 2 günlük İç Anadolu Perakende Konferansı’na katılan işin uzmanları tecrübelerini paylaştı. Yerel perakendenin sorunlarının ele alındığı konferansta geleceğe ışık tutacak konular hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.