
Pınar Karşıyaka ilk maçta
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezona hazırlanan Pınar Karşıyaka, ilk hazırlık maçında yarın Türkiye Basketbol Ligi'nden Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak.
- Ege Postası
- 31.08.2018 - 14:59
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak antrenman maçına taraftar alınmayacak. Yeşil-kırmızılılarda takıma katılan son transfer Chatman da maçta forma giyebilecek.
Aslı yuvaya döndü
Öte yandan Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi ekiplerinden Karşıyaka, altyapısından yetişen eski oyuncusu Aslı Köprülü ile anlaştı.
Yeşil-kırmızılı kulüpte A takıma kadar yükselerek kaptanlık görevini de üstlenen Aslı, yuvaya döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Yıldız ve gençlerde 79 kez milli formayı terleten, 1.81 boyundaki tecrübeli oyuncu Nilüfer Belediyespor, Ereğli Belediyespor, TED Kolejliler, Beşiktaş, Halkbank, Çanakkale Belediyespor, Seramiksan ve Salihli Belediyespor takımlarında oynadı. (DHA)
Yorum Yazın