Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina'dan 'yerinde inceleme' modeli!

Piriştina'dan 'yerinde inceleme' modeli!

İzlediği farklı başkanlık modeliyle dikkat çeken Buca Belediye Başkanı CHP'li Levent Piriştina, ilçeye kazandıracağı projelerin daha önce farklı ilçelerde yapılan örneklerini bizzat yerinde inceleme geleneğini sürdürüyor. CHP'li iki başkan buluştu

  • Ege Postası
  • 13.12.2016 - 14:53

EGE POSTASI - Buca Belediye Başkanı CHP'li Levent Piriştina izlediği farklı başkanlık modeliyle dilkat çekiyor.

Piriştina, ilçeye kazandıracağı projelerin daha önce farklı ilçelerde yapılan örneklerini bizzat yerinde inceleme geleneğini sürdürüyor.

Piriştina, önümüzdeki yılın ilk aylarında temelini atmayı düşündüğü Buca Pazaryeri'nin bulunduğu alanda hem pazaryeri hem de rekreasyon alanı olarak düşünülen proje için, Bergama'ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla geçtiğimiz ay açılışı yapılan çok amaçlı kültür merkezini, Bergama Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Gönenç'le birlikte gezdi. 

Tiyatrodan, sinemaya, kafeteryadan otoparka kadar bir çok özellik barındıran Bergama Kültür Merkezi'ni (BERKM) gezen Piriştina, Başkan Gönenç'ten projenin artılarını ve eksilerini dinledi. 

Piriştina, " Bir iş yapmadan önce iyi örneklerini takip ediyorum. Gençlik Merkezi'ni yaparken de Karşıyaka'yı, Bornova'yı gezmiştim. Başkanları dinliyordum. Proje bittikten sonra artıları ve eksileri daha da ortaya çıkıyor. Kendi projemizde hatayı minumuma indirmek için böyle bir çalışma yapıyorum" dedi.

Mevcut Buca Pazaryeri'nde gerçekleşecek olan proje kapsamında pazaryerinin üstü yaşam alanı olacak. Amfi tiyatro dışında ilçedeki tüm STK'ların kullanabileceği bir STK merkezide projede yer alacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.