Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina’ya İMAF ziyareti

Piriştina’ya İMAF ziyareti

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF), Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı makamında ziyaret etti. İMAF’a bağlı dernek başkanları ve delegelerinin katıldığı ziyarette Mardinliler , Piriştina’ya görevinde başarılar diledi

  • Ege Postası
  • 13.06.2014 - 12:20
İZMİR- İMAF, 30 Mart Yerel Seçimlerinde seçilen belediye başkanlarına yaptığı ziyaretlere Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile devam etti.
İMAF Genel Başkanı Mehmet Şakin Irmak, Piriştina’ya başkanlık görevinde başarılar dileyerek, “Yeni görevinizde çok iyi işler başaracağınıza inanıyoruz. Bu kentin tarihine adını yazdırmış isimlerden biri olan babanız merhum Ahmet Piriştina İzmir’e çok şey kattı. Sizin de Buca’da babanızın bıraktığı eserlere yenilerine katarak yola devam edeceğinizi biliyoruz” dedi.
Irmak, Buca’da ciddi bir Mardinli nüfusun olduğuna da dikkat çekerek, “Biz Mardinliler bu kente katkı koymaya çalışıyoruz. Beklenti içinde olmak kolaydır. Ama katkı koymak zordur. Biz katkı koymak için varız. Federasyon olarak her zaman  bu anlayışı benimsedik” diye konuştu.
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina da, Irmak ve arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ziyaretiniz bize güç ve moral verdi. Biz de Buca halkının bize gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacağız. İlçemizdeki tüm toplumsal kesimlerin desteğiyle hizmet vereceğiz” sözlerine yer verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.