Dolar 34,1710
%0.1
Euro 38,1563
%-0.23
Altın 2.914,580
%-0.64
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Piriştina’ya ‘siyasi’ yardımcı

Piriştina’ya ‘siyasi’ yardımcı

Buca Belediye Meclisi’nin oturumunda CHP’li Meclis Üyesi Murat Işık’ın, Siyasi Başkan Yardımcılığı’na getirilmesine karar verildi.

  • Ege Postası
  • 02.07.2014 - 21:13
Buca Belediye Meclisi’nin bugünkü (Çarşamba) oturumunda CHP’li Meclis Üyesi Murat Işık’ın, Siyasi Başkan Yardımcılığı’na getirilmesine karar verildi.
Meclis öncesinde CHP Grup Toplantısı’nda başkan yardımcısı olarak meclise önerilmesine karar verilen Işık, oybirliğiyle bu göreve getirildi. Meclise başkanlık eden Belediye Başkanı Levent Piriştina, Işık’a görevinde başarı dileklerini iletirken Işık, tüm meclis üyelerinin hizmetinde olduğunu ifade etti. Meclis kararıyla belediye başkan maaşının 3’te 2’si kadar maaş alması karara bağlanan Işık, “Buca gibi bir ilçede başkan yardımcısı olmak çok önemli. Bizler geçmişten çıkardığımız dersler ve geleceğe olan inancımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. Bu görevlendirme ile başkan yardımıcısı sayısı 5’e ulaştı. Öte yandan mecliste Tarım Komisyonu kurulmasına karar verildi. Tarım Komisyonu’na CHP’li üyeler Özgür Koç, Canan Aydemir Özkara ve Arif Şen ile AKP’li üyeler Rakip Becer ve İsmail Akmeşe oybirliğiyle seçildi. Bir sonraki oturumun yarın (3 Temmuz Perşembe) günü saat 17:30’da gerçekleşmesine karar verildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.