Dolar 34,2691
%0.09
Euro 37,6687
%0.1
Altın 2.914,590
%-0.24
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Polis ekipleri Taksim Meydanı'nda

Polis ekipleri Taksim Meydanı'nda

İstanbul'da polis ekipleri, biber gazı ve plastik mermi kullanarak Gezi Parkı direnişi sebebiyle eylemcilerin buluştuğu Taksim Meydanı'na çıktı. Ekiplerin Gezi Parkı'na müdahale etmediği, sadece meydandaki kontrolü sağladığı görüldü....

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 07:58
İstanbul'da polis ekipleri, biber gazı ve plastik mermi kullanarak Gezi Parkı direnişi sebebiyle eylemcilerin buluştuğu Taksim Meydanı'na çıktı. Ekiplerin Gezi Parkı'na müdahale etmediği, sadece meydandaki kontrolü sağladığı görüldü.

Gümüşsuyu'nda eylemcilerle karşılaşan polisler, biber gazı ve plastik mermi kullanarak barikatları aştı. Eylemciler ise taş, havai fişek ve şişeler atarak polis ekiplerini püskürtmeye çalıştı. Kısa süreli çatışmanın ardından polis güçleri Taksim Meydanı'na girdi. Burada megafonlarla duyuru yapan polis yetkilileri, Gezi Parkı'na herhangi bir müdahale olmayacağını, anıt ve çevresindeki pankartların temizleneceğini açıkladı.

Eylemcilerin Gezi Parkı'nda ve AKM'de gergin bir şekilde bekledikleri görülüyor. Gözaltına alınan kimsenin olmadığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.