Dolar 34,2620
%0.06
Euro 37,6450
%0.12
Altın 2.912,590
%0.1
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Protokol yolunda otobüs yangını

Protokol yolunda otobüs yangını

Ankara’da özel bir şirkete ait servis aracı Protokol Yolu-Esenboğa Havalimanı istikametinde seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Otobüste sürücü dışında kimsenin bulunmaması olası bir can kaybını önlerken, yanan araç kullanılamaz...

  • Ege Postası
  • 25.04.2013 - 17:24
Ankara’da özel bir şirkete ait servis aracı Protokol Yolu-Esenboğa Havalimanı istikametinde seyir halindeyken bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Otobüste sürücü dışında kimsenin bulunmaması olası bir can kaybını önlerken, yanan araç kullanılamaz hale geldi.

Olay, 16.00 sıralarından Protokol Yolu Saray mevkiinde meydana geldi. Özel bir şirkete ait Lokman Öztepe idaresindeki 34 RJ 336 plakalı otobüs seyir halindeyken motor kısmından alev aldı. Yangını fark eden sürücü aracı yol kenarına çekip, hızla kendini aşağı attı. Bu sırada etkisini artıran alevler, otobüsü tamamen kapladı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Otobüste kimsenin bulunmaması olası bir can kaybını önlerken, yanan araç kullanılamaz hale geldi.

Yangın nedeniyle Protokol Yolu’nda trafik oluştu. Trafiği görevli polis ekipleri yönlendirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.