Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pürüzsüz beyaz ciltlere sahip olmak için Volcanic Mud

Pürüzsüz beyaz ciltlere sahip olmak için Volcanic Mud

Her geçen gün piyasalarda daha fazla görmenin mümkün olduğu volcanic mud insanların çok fazla ilgisini çekmektedir.

  • Ege Postası
  • 05.10.2020 - 16:21

Ülkemizde çok hızlı bir şekilde yaygınlaşan ürün hem erkekler hem de kadınlar için son derece uygun olmaktadır. İstenilen olumlu sonuçları almak için düzenli olarak volcanic mud adlı ürünü kullanımı çok önemlidir.

Volcanic Mud Nedir'

Kozmetik bakım ürünleri arasına yeni katılan volcanic mudpiyasalara girdiği ilk günden bu yana pek çok kişinin ilgi odağı haline geldi. Ürün cilt bakım ürünü olup cildin daha beyaz olmasını ve kalıcı bir beyazlığa sahip olması için destek sağlayan yeni bir yöntemdir.Ürün içerisinde yer alan aktif iyonlar kararma ve ton değişikliğine sebep olan pigmentleri tam olarak ortadan kaldırılmasına destek sağlayabilir.Ciltte oluşan kararmaların beyazlatılması için üretilen bu ürün düzenli olarak kullanılması durumunda kısa sürede istenilen olumlu sonuçların alınmasına yardımcı olacaktır.

Genel olarak pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyenler için yeni piyasaya giren ürün çok daha kısa süre içinde çok popüler bir hal aldı. Özellikle kadınların beyaz bir cilde sahip olmak istemelerinden dolayı ürüne olan ilginin daha fazla olmasına neden oldu.Sağlık Bakanlığı onaylı olan ürün içerisinde yer alan bileşenler sayesinde sağlık bakımından zararı bulunmaktadır. Ürün içerisinde beyaz kil, bambu kömürü, volkan külü, beyaz dut kökü, aloevera ve brokoli özü yer almaktadır.

Düzenli olarak kullanılması durumunda ürün bir ay içinde 5 ton kadar kalıcı beyazlık elde edilmesine yardımcı olabilir. Renk pigmentlerini onarmaya yardımcı olan ürün kararmaları yok eder, peeling etkisi ile izlerin silinmesine yardımcı olur ve daha pürüzsüz cilde sahip olmaya destek sağlayabilir. Cilt üzerinde oluşan lekelerin önüne geçen ürün ölü derilerin temizlenmesine volcanic mud beyazlatıcı jel destek sağlamaktadır.

Yüz, bikini, koltuk altı, gözaltı, diz kapağı ve dirsek bölgesinde kullanıma uygun olan ürün düzenli olarak kullanılması durumunda istenilen etkileri sağlayabilir. Ürünün bir paketi 15 günlük kullanım için olup tüm cilt tiplerinde uygulanabilir.Üründen ilk önce bir miktar elinize ya da duş lifine alınmalıdır. Ardından vücudunuzda beyazlamasını istediğiniz bölgelere elinizi ya da lifi iyice masaj yaparak dağılmasını sağlayın. Daha sora vücudunuzu bol su ile durulayın. Ürünün etkilerini bir kere duş almanızda da görmeniz mümkün olmaktadır.

Belirli zamanlarda kampanyalar düzenlenerek indirim uygulaması yapılan volcanic mud fiyatları çok daha uygun olmaktadır. 1 tane ürün 59 lira, 2 tane ürün 109 lira, 3 tane ürün 149 lira ve 5 tane ürün 169 lira olmaktadır. 1 ve 2 tane ürün alımlarında 10 lir kargo ücreti vardır. 3 ve 5 tane ürün alımlarında ücretsiz kargo hizmeti bulunmaktadır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.