Dolar 34,2750
%0.1
Euro 37,6855
%0.23
Altın 2.915,520
%0.2
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Putin: Lomonosov’a ile sohbet etmek isterdim

Putin: Lomonosov’a ile sohbet etmek isterdim

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin daha önce yaşamış ve tarihte önemli izler bırakan kişilerle konuşmayı arzuladığını söyledi. Putin, “Lomonovos’a o dönemde ülkenin geleceği ile ilgili düşüncelerini dinlemek isterdim.” diye konuştu.Rusya...

  • Ege Postası
  • 04.12.2013 - 11:35
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin daha önce yaşamış ve tarihte önemli izler bırakan kişilerle konuşmayı arzuladığını söyledi. Putin, “Lomonovos’a o dönemde ülkenin geleceği ile ilgili düşüncelerini dinlemek isterdim.” diye konuştu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bir araya geldiği hukuk fakültesi öğrencilerin sorularını yanıtladı. Bir öğrenci Putin’e daha önce ‘Mahatma Gandhi vefat ettikten sonra pek sohbet edilecek kimse kalmadı’ sözlerini hatırlatıldı.Bunun üzerine Putin tarihte önemli yere sahip olan birçok insanla sohbet etmek istediğini söyledi.

Putin, “Örneğin, Lomonosov’a ö denemdeki ülkenin mevcut durumu ve geleceği ile ilgili düşüncelerini dinlemek istedim.” dedi.

Tarihi sevdiğini belirten Putin, Rusya’yı yöneten liderlerin ülke ile ilgili kararları neye göre ve nasıl aldıkları merak ettiğini de söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.