Dolar 34,0151
%-0.14
Euro 38,0972
%0.51
Altın 2.829,520
%0.95
Bist-100 9.924,00
%1.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ramazan'da ihtiyaç sahipleri unutulmadı

Ramazan'da ihtiyaç sahipleri unutulmadı

Balıkesir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü, Ramazan'da ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı 160 aileye erzak kolisi dağıttı. Roman vatandaşların ağırlıklı olarak yaşadığı, merkeze bağlı...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 12:26
Balıkesir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü, Ramazan'da ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı 160 aileye erzak kolisi dağıttı.

Roman vatandaşların ağırlıklı olarak yaşadığı, merkeze bağlı dört mahallenin muhtarlarıyla ortaklaşa çalışan Aile Danışma Merkezi'nden hizmet alan, ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı 160 aileye Balıkesir Ticaret Odası'nın desetğiyle hazırlanan gıda kolileri verildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü H.Ömer Yalım, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Sakallı ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Cemile Çakı, kolilerin dağıtımında bizzat görev aldı. Yardım esnasında vatandaşlarla sohbet ederek devletin ihtiyaç sahiplerine sağladığı imkanlardan bahseden İl Müdürü Yalım, "Ramazan, yardımlaşma ayıdır. Toplumsal dayanışmanın ve paylaşmanın en güzelinin yaşandığı bu ayda vatandaşımızın ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için çalışıyoruz. Bu yardımların hazırlanmasında katkı sağlayan Balıkesir Ticaret Odası'na ve dağıtımı esnasında çalışan gönüllülere teşekkür ederim." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.