Dolar 34,2770
%0.32
Euro 37,4702
%-0.14
Altın 2.905,180
%0.55
Bist-100 8.964,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Redhack operasyonu: 12 gözaltı

Redhack operasyonu: 12 gözaltı

Arka Sıradakiler dizisindeki Saffet rolüyle ünlenen, ardından Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı Hayat Devam ediyor dizisiyle ekranlara gelen oyuncu Barış Atay, gözaltına alındı

  • Ege Postası
  • 22.11.2013 - 15:03
ANKARA - Ankara Siber Suçlarla Mücadele Ekipleri'nin yürüttüğü operasyon kapsamında Redhack ile bağlantılı olduğu öne sürülen, aralarında dizi oyuncusu Barış Atay'ın da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı.

Gezi eylemlerinin ardından yaklaşık 5 aydır yürütülen soruşturma sonucunda bugün düğmeye basıldı. Başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere 30 adrese baskın yapıldı. Operasyon kapsamında aralarında aralarında dizi oyuncusu Barış Atay'ın da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Ankara'da sorgular devam ediyor, diğer illerde gözaltına alınanlar da Ankara'ya getirilecek.

BARIŞ'A TWITTER'DAN DESTEK

Oyuncu Yasemin Allen Twitter sayfasına yazdığı "Onurlu bir insan, haksızlık karşısında susmayan bir arkdaşımızdır. Gözaltına alınması güç gösterisidir, yanlıştır" notuyla Barış Atay'a destek verdi.

Berna Laçin ve Şebnem Sönmez sayfalarında yayınladıkları mesajlarla Barış Atay'a destek oldu. Atay'ın hayranları da #barisatay ve #BarisAtayYalnizDeğildir hashtag'i ile sosyal medyada onlarca mesaj yayınladılar.

Avukat Efkan Bolaç twitter hesabından, oyuncu Barış Atay'ın Havaalanında gözaltına alınarak evinde arama yapıldığını ve Redhack'le bağlantılı olarak işlem yapıldığını ve Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğünü paylaştı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.