Dolar 32,7138
%0.16
Euro 35,4639
%0.06
Altın 2.496,530
%-0.6
Bist-100 10.902,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rehineyi bırakan zanlı teslim olmuyor

Rehineyi bırakan zanlı teslim olmuyor

Kadıköy'de, 6 yıl önce boşandığı eşi Filiz Kaftanoğlu'nu rehin alan ve daha sonra serbest bırakan Işın İşsever'in pompalı tüfekle direnişi sürüyor. Polis ekiplerine teslim olmamakta ısrar eden İşsever'i ikna çalışmalarına özel...

  • Ege Postası
  • 05.05.2013 - 20:17
Kadıköy'de, 6 yıl önce boşandığı eşi Filiz Kaftanoğlu'nu rehin alan ve daha sonra serbest bırakan Işın İşsever'in pompalı tüfekle direnişi sürüyor. Polis ekiplerine teslim olmamakta ısrar eden İşsever'i ikna çalışmalarına özel ekipler katılıyor.

İddialara göre, psikolojik sorunları bulunan Işın İşsever, saat 16.30 sularında eski eşinin 19 Mayıs Mahallesi Sultan Sokak'taki evine geldi. Pompalı tüfekle eve giren alkollü şahıs, 3 çocuğunu dışarıya çıkardıktan sonra Filiz Kaftanoğlu'nu rehin aldı. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen vatandaşlar durumu polise bildirince bina kuşatmaya alındı. Geniş güvenlik önlemleri altında operasyon hazırlığı yapan polis ekipleri, kimsenin binaya yaklaşmasına izin vermedi. Bir süre sonra olay yerine gelen özel tim operasyon hazırlıklarına başladı. Bu sırada rehin aldığı eski eşini dışarıya gönderen İşsever, teslim olmayı kabul etmedi. Yaralanan eski eşi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Evin balkonuna çıkarak çevreye ateş eden Işın İşsever'i ikna çalışmaları devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.