Dolar 34,1084
%0.07
Euro 38,0072
%0.28
Altın 2.817,550
%0.05
Bist-100 9.765,00
%0.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Resim’de dünya derecesi Batur’u ziyaret etti

Resim’de dünya derecesi Batur’u ziyaret etti

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi çocuk resimlerinde eğitim gören Özgenur Eker, Endonezya’da yapılan uluslararası yarışmada, dünya birincisi oldu.

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 10:27
İZMİR - Poster ve slogan dalında dünya birinciliğini alan Narlıdere’li 11 yaşındaki Özgenur Eker, ödülünü ve resmini Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’la paylaştı. Başkanlık Makamında ödülüyle Batur’u ziyaret eden Eker, “ bu başarı sizin Kurduğunuz ve yaşattığınız Atatürk Kültür Merkezi’nde ki kurslardan aldığım bilgi ve eğitimin desteğiyle oldu, teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Batur’da “biz senle gurur duyuyoruz. Aldığın başarıların devamını dilerim. Sizler bizleri ve Narlıderelileri gururla temsil ettikçe bizlerde mutlu oluyoruz” diye konuştu.

Başkan Batur dünya birincisi Özgenur’u hediyesiz bırakmayarak, bir saat hediye etti. Dünya derecesi elde eden Özgenur Eker, resmini ve derece belgesinin yanı sıra, Endonezya büyükelçisi, Zekeriya Akçam tarafından gönderilen, mektubu başkan Batur’a okudu. Özgenur, bu derecenin yanı sıra Makedonya dan da başka bir resim branşıyla ilgili dereceye girdiğini, ikinci bir ödül aldığını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.