Dolar 34,1074
%0.06
Euro 38,0056
%0.27
Altın 2.818,750
%0.09
Bist-100 9.761,00
%0.03

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Roberto Carlos'un Sivas'a gelişi rötar yaptı

Roberto Carlos'un Sivas'a gelişi rötar yaptı

Sivasspor’da Roberto Carlos, kupa maçı nedeniyle gelişini erteledi. Carlos, Rusya'daki takımının kupa maçı sonrası Pazar günü İstanbul’a gelecek, ardından ise Sivas’a geçecek. Rusya Ligi'nde mücadele eden Anzhi Makhachkala takımında...

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 13:13
Sivasspor’da Roberto Carlos, kupa maçı nedeniyle gelişini erteledi. Carlos, Rusya'daki takımının kupa maçı sonrası Pazar günü İstanbul’a gelecek, ardından ise Sivas’a geçecek.

Rusya Ligi'nde mücadele eden Anzhi Makhachkala takımında Sportif Direktörlük yapan Roberto Carlos’un takımının kupa maçı oynayacak olması nedeniyle gelişini ertelediği öğrenildi.

Rusya’da geçtiğimiz hafta sonu oynanan son lig maçıyla birlikte Türkiye’ye gelerek kendisini 3 yıllığına Sivasspor’un hocası yapacak imzayı atması beklenen Roberto Carlos bir hafta daha rötar yaptı. Carlos’un kupa maçının ardından İstanbul’a gelerek Başkan Mecnun Otyakmaz ile görüştükten sonra Sivas’a gelerek tesisleri ve stadı inceleyeceği ve görkemli bir törenle imza atacağı öğrenildi.

Öte yandan Sivasspor’da yerli ve yabancı transfer çalışmaları Roberto Carlos’un imzasından sonraya kaldı. Kırmızı-beyazlılar transfer çalışmalarını teknik direktörün isteği doğrultusunda sürdürecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.