Dolar 34,2529
%0.04
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.909,020
%-0.43
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Roberto Mancini: Juventus'u yenmemiz gerekecek

Roberto Mancini: Juventus'u yenmemiz gerekecek

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi maçında Juventus'u yenmeleri gerektiğini söyledi.Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında deplasmanda Kopenhag'a 1-0 mağlup olmalarının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Roberto...

  • Ege Postası
  • 06.11.2013 - 01:54
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi maçında Juventus'u yenmeleri gerektiğini söyledi.

Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. maçında deplasmanda Kopenhag'a 1-0 mağlup olmalarının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini açıklamalarda bulundu. Mancini, "Grupta Real Madrid ve Juventus olduğu için zaten zor. Bugün kazansaydık ve son maçta Juventus'la berabere kalsaydık üst tura çıkacaktık. Şimdi son müsabakada Juventus'u yenmemiz gerekecek." dedi.

Konsantrasyon eksikliğinden dolayı erken bir gol yediklerini ifade eden teknik adam Mancini, "Bunları yapmamız gerekir. Eray ise çok iyi oynadı bugün. Mutlak bir pozisyonu engelledi. Bizim için bu maçta berabere kalmak ta işimize yaramıyordu. Yine bir üst tur için Juventus'u yenmek zorundayız" diye konuştu.

Karşılaşmadaki oyuncu değişiklikleri ile ilgili ise Mancini, "Oyunda zaten pozisyonlar buluyorduk. Birçok kişi için ileriye daha çok adam koymak daha doğru olabilir. Ancak biz forvetlerimizin arkasına oyuncu yerleştirdik. Doğru yaptığımı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

'Hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçı nedeniyle oyuncuların aklı orada mıydı'' sorusuna tecrübeli teknik adam Mancini, "Bu bir Şampiyonlar Ligi karşılaşması. Zannetmiyorum ki oyuncularımın aklı Fenerbahçe maçında olsun." diye cevap verdi.

Son olarak ise Mancini maça kötü bir başlangıç yaptıklarını ve asla rakiplerini hafife almadıklarını bunun yanında ise kötü bir gol yiyip maçı çeviremediklerini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.