Dolar 34,1093
%0.27
Euro 38,1021
%0.12
Altın 2.858,420
%1.03
Bist-100 9.954,00
%-0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Roman Kral Florin Cioaba'nın cenazesi ülkesine gönderildi

Roman Kral Florin Cioaba'nın cenazesi ülkesine gönderildi

Ailesi ile birlikte tatil için geldiği Antalya’da, rahatsızlanarak hayatını kaybeden Romanların Kralı olarak bilinen Florin Cioaba’nın cenazesi ülkesine gönderildi. Florin Cioaba’nın Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki cenazesi sabah ailesinin...

  • Ege Postası
  • 20.08.2013 - 12:22
Ailesi ile birlikte tatil için geldiği Antalya’da, rahatsızlanarak hayatını kaybeden Romanların Kralı olarak bilinen Florin Cioaba’nın cenazesi ülkesine gönderildi.

Florin Cioaba’nın Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ndeki cenazesi sabah ailesinin isteği doğrultusunda hazırlandı. Cenazeye ailenin temin ettiği takım elbise ve ayakkabı giydirildi. Cenaze daha sonra tabuta yerleştirilerek cenaze arabasına konuldu. Oğul Dorin Cioaba, babasının cenazesinin hazırlandığı sırada gazetecilere açıklama yaptı. Babasını kaybettiği için üzgün olduğunu ifade eden Cioaba, işlemler uzun sürdüğü için cenazelerini gecikmeyle teslim aldıklarını anlattı. Dorin Cioaba, "AÜ Hastanesi’nin tüm yöneticilerine, çalışanlarına, başhekimine ve doktorlarına teşekkür ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Ülkemde, tedavi masrafı için 350 bin Euro istendiği şeklinde haberler çıkmış. Bunlar doğru değil." diye konuştu. Dorin Cioaba, babası için kan bağışında bulunan Türk halkına da teşekkür etti. Dorin Cioaba konuşmasının ardından gözyaşları içinde babasının cenazesini teslim aldı.

Florin Cioaba’nın cenazesi saat 12.00’deki THY uçağı ile İstanbul aktarmalı olarak Bükreş’e gönderildi. Roman Kral için Sibiu şehrinde cenaze töreni düzenlenecek.

Öte yandan Florin Cioaba’nın yaklaşık 80 bin lira tutan tedavi ve hastane masraflarını SGK ödedi. SGK, bu ücreti Romanya’daki sosyal güvenlik kurumundan alacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.