Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Romanlara toplu nikah müjdesi

Romanlara toplu nikah müjdesi

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy’de yaşayan roman vatandaşları ziyaret etti. Mahallelinin sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini sıralayan Akpınar, toplu nikah sözü verdi. Akpınar “İşsizlik sorununun çözümü için tüm dinamikleri harekete geçireceğiz. Kentsel dönüşümün bir an önce başlaması için de Büyükşehir ile koordineli çalışacağız. Mutluluğumuzu toplu nikahla taçlandıracağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.04.2014 - 10:15
İZMİR- Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy pazaryerinde roman vatandaşlarla buluştu. Mahalle halkı tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Başkan Akpınar, sorunları dinledi, çözüm önerilerini anlattı. Örnekköy’ün en büyük sorununun kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çeken Akpınar, bu konuda Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde olduklarını söyledi. En kısa sürede çalışmaların başlayacağını belirten Akpınar “Dönüşüm yerinde yapılacak. Vatandaşların hakkını koruyacağız. Çocuklarımızın oynayacağı park ve oyun sahalarını düzenleyeceğiz” dedi.
 
“İŞSİZLİĞİ BİTİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”
Roman vatandaşların işsizlik sorununu çözmek için de çaba sarf edeceklerini belirten Başkan Akpınar “Çocuklarımızın daha güzel bir Karşıyaka’da yaşaması için çalışıyoruz. Ne yazık ki en büyük sorun işsizlik. Belediye olarak herkese iş vermek mümkün değil ama yeni istihdam olanakları yaratmak ve farklı dinamikleri harekete geçirmek için mücadele edeceğim” diye konuştu.
 
TOPLU NİKAH MÜJDESİ
Karşıyaka’nın her mahallesine eşit hizmet götüreceklerini ancak bazı bölgelere pozitif ayrımcılık yapacaklarını söyleyen Başkan Akpınar, “Roman kardeşlerimin sorunlarını çok iyi biliyorum. Yakın zamanda toplu nikah töreni yapacağız ve mutluluğa ilk adımı atacağız. Kentin merkezi bölgelerinde boyacılık yapan kardeşlerimiz için lostra salonları ve alın teriyle hamallık yapan vatandaşlarımız için de bekleme alanları projemiz var. Birlikte mücadele edersek, sorunları tek tek çözeceğimize inanıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.