Dolar 32,7162
%0.48
Euro 35,4520
%0.44
Altın 2.487,520
%0.82
Bist-100 10.878,00
%0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Romatem’e, 'Yılın Sağlık Yatırımı' ödülü verildi

Romatem’e, 'Yılın Sağlık Yatırımı' ödülü verildi

Gazeteci Nurettin Soydan yönetimindeki Magazinci.com, Ataköy Shereton Oteli’nde düzenlediği ‘2012 Yılının En İyileri’ programında ünlüleri buluşturdu.     Medya ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katıldığı...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 13:21
Gazeteci Nurettin Soydan yönetimindeki Magazinci.com, Ataköy Shereton Oteli’nde düzenlediği ‘2012 Yılının En İyileri’ programında ünlüleri buluşturdu.

    Medya ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katıldığı programda 25 dalda yılın en iyileri ödüllendirildi. Sunuculuğunu Seray Sever’in yaptığı organizasyonda Samsun Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri’ne ‘Yılın Sağlık Yatırımı’ ödülü verildi. Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu’na ödülünü Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva takdim etti.

    Ebru Şallı, Erkan Petekkaya, Ali Kırca, Burcu Esmersoy, Tolgahan Sayışman, Ceyhun Yılmaz, Linet ve Nilgün Belgün gibi birçok yıldızın ve televizyoncunun ödül aldığı programda ‘Yılın Erkek Haber Spikeri’ ödülüne layık görülen NTV Haber Spikeri Erhan Ertürk’e ödülünü Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Köksal Holoğlu verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.