Dolar 34,0734
%0.16
Euro 37,9039
%0.1
Altın 2.815,090
%-0.36
Bist-100 9.758,00
%1.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rum Ordusu'na ait depolardaki mühimmat tehlike saçıyor

Rum Ordusu'na ait depolardaki mühimmat tehlike saçıyor

Rum Milli Muhafız Ordusu’nda (RMMO), mühimmatlar konusunda ihmal, oyalama ve Deniz Üssü’nde meydana gelen patlamada olduğu gibi amatör icraatlar bulunduğu haber verildi.Rum Fileleftheros gazetesi, Rum Meclisi Savunma Komitesi’nin RMMO’nun bozuk/kullanım...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 17:08
Rum Milli Muhafız Ordusu’nda (RMMO), mühimmatlar konusunda ihmal, oyalama ve Deniz Üssü’nde meydana gelen patlamada olduğu gibi amatör icraatlar bulunduğu haber verildi.

Rum Fileleftheros gazetesi, Rum Meclisi Savunma Komitesi’nin RMMO’nun bozuk/kullanım dışı ve tehlikeli mühimmatı konusunu ele aldığı dünkü toplantısında; bu tür mühimmatın 2005’te saptanmasına karşın RMMO Komutanlığına 4 yıl gecikmeyle 2009’da bildirildiğini yazdı.

Habere göre dünkü toplantıda konuşma yapan RMMO Komutanı Korgeneral Stilianos Nasis, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nasis 120’lik havan toplarının tamamının, RMMO depolarında bağlı tutulduğunu çünkü üretici şirket mermilerin uygunluk teyidi yapmasına kadar RMMO personelinin hayatını tehlikeye sokmama kararı aldığını söyledi.

Nasis bu mermilerin RMMO’ya ait 26 kışlada depolanmış bulunduğunu, bozuk/kullanım dışı mermilerin istiflendiği depolardaki güvenlik tedbirlerinin artırıldığını, her gün depolarda nem ve ısı ölçümleri yapıldığını anlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.