Dolar 34,0489
%-0.11
Euro 37,9270
%0.07
Altın 2.816,520
%0.01
Bist-100 9.758,00
%1.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rumlar, kumarhane için yasa tasarısını hazırladı

Rumlar, kumarhane için yasa tasarısını hazırladı

Rum Yönetimi, Güney Kıbrıs'ta kumarhane açılmasına olanak sağlayacak yasa tasarısını hazırladı. Bu konuda somut adımlar atabilmek için bir kuruluştan araştırma talep eden Rumlar; kumarhanelerin açılacağı bölgeleri belirleyecek.Rum...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 14:38
Rum Yönetimi, Güney Kıbrıs'ta kumarhane açılmasına olanak sağlayacak yasa tasarısını hazırladı. Bu konuda somut adımlar atabilmek için bir kuruluştan araştırma talep eden Rumlar; kumarhanelerin açılacağı bölgeleri belirleyecek.

Rum Turizm Örgütü Başkanı Marios Hannidis, araştırma şirketinin Mayıs sonuna kadar raporlarını teslim ederek kesin kararın Rum Bakanlar Kurulu'na bırakılacağını söyledi. Hannidis, kumarhanelerin açılmasıyla birlikte ekonomide yeniden hareketlenme yaşanacağını kaydetti. Mali krizdeki Güney Kıbrıs'ın bu sayede ekonomideki büyük bir açığı kapatacağına vurgu yapan Hannidis, çevre ülkelerden insanların kumar oynamak için adaya geleceğine işaret etti.

Hannidis, Güney Kıbrıs’ta kumarhane açılmasının özellikle ülkelerinde kumarhane olmayan olmayan İsrail, Lübnan ve Mısır gibi komşu ülkelerden turist çekilmesini sağlayacağını söyledi.

Rumların kumar oynamak için sık sık Kıbrıs Türk tarafına geçtiği de biliniyor. Rumların, kumarhane açma kararında bu etkenin de rol oynadığı belirtiliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.