Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Rüya proje’ örgüte anlatıldı

‘Rüya proje’ örgüte anlatıldı

Büyükşehir Belediyesi ile TCDD’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Körfez Tarama ve Rehabilitasyon Projesi CHP örgütüne anlatıldı. Projeyi örgütün halka anlatması ve doğa derneklerinden gelecek tepkilere karşı bilinçli olmasını sağlamak için düzenlenen toplantıda bilgilendirmeyi Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve CHP BYKP Kentleşme,Ulaşım Çalışma Grubu Sorumlusu Adnan Oğuz Akyarlı yaptı.

  • Ege Postası
  • 11.12.2012 - 21:43
 EGE POSTASI - Büyükşehir Belediyesi ile TCDD’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Körfez Tarama ve Rehabilitasyon Projesi, CHP İzmir Bilim Yönetim ve Kültür Platformu (BYKP) tarafından örgüte anlatıldı. CHP İzmir İl Binası’ndaki toplantıda ilçelerden temsilciler katıldı.Örgütün projeyi halka anlatması ve doğa derneklerinden gelecek tepkilere karşı bilinçli olmasını sağlamak için yapılan bilgilendirme basına kapalı olarak gerçekleşti ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili ve CHP BYKP Kentleşme,Ulaşım Çalışma Grubu Sorumlusu Adnan Oğuz Akyarlı tarafından yapıldı.
ÇED süreci için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay beklenen İzmir’in rüya projesinde toplam 300 milyon dolarlık yatırım yapılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.