Dolar 34,2714
%0.09
Euro 37,6573
%0.15
Altın 2.910,320
%0.02
Bist-100 9.121,00
%0.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
SESİAD üyesi İremobi Dubai, İsrail, İsveç ve Hollanda’ya ihracata başladı

SESİAD üyesi İremobi Dubai, İsrail, İsveç ve Hollanda’ya ihracata başladı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde faaliyet gösteren İremobi Mobilya, Dubai, İsrail, İsveç ve Hollanda’ya ihracata başladı.Seydişehir Sanayici ve İşadamları Derneği (SESİAD) üyesi olan firmanın Genel Müdürü Levent Tarhan, Dubai'de faaliyet...

  • Ege Postası
  • 16.06.2013 - 13:11
Konya'nın Seydişehir ilçesinde faaliyet gösteren İremobi Mobilya, Dubai, İsrail, İsveç ve Hollanda’ya ihracata başladı.

Seydişehir Sanayici ve İşadamları Derneği (SESİAD) üyesi olan firmanın Genel Müdürü Levent Tarhan, Dubai'de faaliyet gösteren HOMESRUS firmasıyla iki konteyner, İsrail’de faaliyet gösteren TWİNS Trading & Markrting firması ise bir konteynerlik anlaşma yaptı. İMOB Fuarı'nda buluşan firmaların yaptığı anlaşma sonucu ilk sevkiyatları bugün başladı. Daha önce de Hollanda’daki firmalarla anlaşan şirket, 2012 yılında yaklaşık 150.000 Euroluk anlaşma yaptı. 2011 yılında deneme amaçlı alınan ev mobilyası ürünlerinin beğenildiğini kaydeden Tarhan, yıllık üretimlerinin yaklaşık yarısını yurt dışına ihraç etmeyi planladıklarını ifade etti.

İremobi, TUSKON'un bütün faaliyetlerine SESİAD aracılığıyla katıldıklyarını belirterek, "Bu programlar, bizim dış dünyaya açılmamızda önemli rol oynadı. Bunun yanında ülke genelinde 30'u aşkın bayimiz var ve özellikle Ankara, Antalya ve Isparta'ya periyodik olarak koltuk, kanepe, baza ve yatak satışı gerçekleştiriyoruz." dedi. 2012'de Azerbaycan’nın başkenti Bakü'de gerçekleştirilen Karadeniz Ekonomik İşbirliği Forumu'na da katılan İremob yetkilileri, 2015 yılında üretiminin yüzde 40'ını ihracata ayırmak ve iç piyasada konsept mağazalar oluşturmak hedefinde.

SESİAD Genel Sekreteri Mustafa Akıncı ise üye firmalara sürekli dış dünyaya açılmanın gerekliliğini ifade eden programlara katılmalarını sağladıklarını, yavaş yavaş bu emeğin karşılığının alındığını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.