Dolar 34,2714
%0.31
Euro 37,4959
%-0.07
Altın 2.926,150
%1.27
Bist-100 8.876,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
SGK Başkanı Gökalp Midyat’a hayran kaldı

SGK Başkanı Gökalp Midyat’a hayran kaldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yönetim Kurulu Başkanı Yadigar İlhan Gökalp ve beraberindeki heyet Mardin’in Midyat ilçesinde temaslarda bulundu. Midyat’ın tarihi mekanlarını dolaşan heyet hayran kaldı.    SGK Yönetim Kurulu...

  • Ege Postası
  • 25.06.2013 - 12:24
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yönetim Kurulu Başkanı Yadigar İlhan Gökalp ve beraberindeki heyet Mardin’in Midyat ilçesinde temaslarda bulundu. Midyat’ın tarihi mekanlarını dolaşan heyet hayran kaldı.

    SGK Yönetim Kurulu toplantısını Mardin’de düzenlemek ve 5 günlük verilecek olan ‘İşveren Uygulamaları Eğitimi’ne katılmak üzere Mardin’e gelen SGK Başkanı Yadigar İlhan Gökalp ve yönetim kurulu üyeleri Mardin’de düzenlenen olağan yönetim kurulu toplantısının ardından Midyat’a geldi.

    Midyat’ın tarihi ve turistik mekanlarını dolaşan heyet; Kent Müzesi, Kültür Evi, Devlet Konuk Evi, Gümüşçüler Çarşısı’nı dolaştıktan sonra Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nu ziyaret etti.

    Gezinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan SGK Başkanı Gökalp, Mardin’in çok özel bir yer olduğunu belirtti. Gökalp, “Mardin zaten çok özel bir yer ama Midyat’ ta anladığım kadarıyla Mardin’in bu kadar özel olmasına çok fazla özellik katan bir yer. Mardin bana hep büyüleyici gelmiştir. Gelen ziyaret eden herkes tekrar gelmek istiyor. Farklı dillerin ve kültürlerin bir arada yaşaması, kaynaşması ve bunun da barışçıl bir şekilde yaşanıyor olması bence en cezp edici kısımlarından bir tanesi. Muhteşem diyorum başka söyleyecek bir şey bulamıyorum.” şeklinde konuştu.

    Heyete Mardin il SGK Müdürü Mehmet Salih İlhan ve Midyat SGK Müdürü Abdurrahim Güneş eşlik etti.

    Bu arada yaklaşık 300 kişiden oluşan SGK çalışanları Mardin Erdoba Elegance Otelde 5 günlük ‘İşveren Uygulamaları Eğitimi’ uygulanacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.