Dolar 34,0509
%0.09
Euro 37,8788
%0.04
Altın 2.819,600
%-0.2
Bist-100 9.743,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
STV yeni dizisi Küçük Gelin'i Arapgir'de çekecek

STV yeni dizisi Küçük Gelin'i Arapgir'de çekecek

Samanyolu TV’de yayınlanacak ‘Küçük Gelin’ dizisinin çekimleri Malatya’nın Arapgir ilçesinde yapılacak. ANB Yapım tarafından çekilen Kürtçe Siya Mem-ü Zin isimli dizinin ardından Samanyolu TV’de yayınlanacak Küçük Gelin dizisi...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 14:53
Samanyolu TV’de yayınlanacak ‘Küçük Gelin’ dizisinin çekimleri Malatya’nın Arapgir ilçesinde yapılacak.

ANB Yapım tarafından çekilen Kürtçe Siya Mem-ü Zin isimli dizinin ardından Samanyolu TV’de yayınlanacak Küçük Gelin dizisi de ilçede çekilecek. Temmuz ayında başlayacak çekimlerde; ilçedeki birçok konak, mekan olarak kullanılacak. Millet Hanı’nı, Osmanpaşa Vadisi'ni, İpekçi Sokak ve Hacı Şerif Ağa Caddesi'ni gezen yapım ekibi, mekan seçiminde Arapgir'in çok uygun olduğunu, mimari dokunun korunması ve restore edilmesi ile ilçenin adeta film platosu niteliği taşıdığını düşünüyor. Ağustos ayında da televizyon yayınlanmaya başlayacak dizinin oyuncu seçimleri de yapılmaya başlandı. Oyuncular belli olduktan hemen sonra ilk fragman çekilecek. Dizinin başrol oyuncusu, yani küçük gelin karakteri de belli oldu. Yeni dizinin senaristi ise Erkan Çıplak.
Arapgir’de daha önce TRT 6’da yayınlanan Siya Mem û Zin dizisi de çekilmişti. 56 bölüm olarak ekranlarda yayınlanan dizi yaklaşık 2 yıl boyunca Arapgir'de çekildi ve final bölümüyle sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.