Dolar 33,8935
%0.03
Euro 37,6010
%-0.04
Altın 2.810,550
%0.81
Bist-100 9.685,00
%1.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sabah Çay Gölcükler Köyü’nde içildi

Sabah Çay Gölcükler Köyü’nde içildi

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, köy buluşmaları kapsamında Gölcükler köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Soylu, köy sakinlerinin sorunlarını çözmek için çalışma yapılacağının sözünü verdi.

  • Ege Postası
  • 27.05.2014 - 10:19
İZMİR-Her sabah bir köyde mesaisine başlayan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, sabah çayını Gölcükler köyü sakinleriyle birlikte içti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Soylu, yapılması gereken çalışmalarla ilgili de görüşleri aldı. Köy sakinlerinin alt yapı yetersizliğinden yakındığını ifade eden başkan Soylu, “ Bazı bölgelerde vatandaşlarımız alt yapı ile ilgili ciddi sorunlar olduğunu ifade ettiler. Kanalizasyon çalışması yaparak sorunun ortadan kaldıracağız. Sadece alt yapısıyla değil çevre düzenlemesiyle, ışıklandırmasıyla Gölcükler köyünde önemli çalışmalara imza atacağız. Köyde bulunan park ne yazık ki çocuklarımız ve ailelerin zaman geçirebileceği koşullarda değil. Park ve bahçeler müdürlüğümüzün yapacağı projelendirme çalışmaları ile bu alandaki parkımızda yeni görünümüne kavuşacak” diye konuştu.
 
Modern Menderes
 
Menderesi kısa zamanda modern bir görünüme kavuşturmak istediklerini kaydeden başkan Soylu, “ Çevremiz bizim aynamız. Menderes’de yapacağımız çalışmalar ile ilçemizi modern bir görünüme kavuşturmak istiyoruz. Belediyesiyle, otoparklarıyla, çevre düzenlemeleriyle, oyun alanlarıyla, binalarıyla ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi amaçlıyoruz. Belediye olarak Menderes için üzerimize düşen görev ne ise fazlasıyla yerine getireceğiz ancak sadece bizim çalışmamız yeterli değil. Vatandaşlarımız da bu konuda duyarlı olmalı. Menderes için hep birlikte ortak hareket etmeliyiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.