Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6030
%-0.07
Altın 2.919,370
%-0.07
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sağlam:Transfer konusunda her an sürpriz yapabiliriz

Sağlam:Transfer konusunda her an sürpriz yapabiliriz

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve bu konuda her an camiaya, taraftara güzel bir haber verebileceklerini söyledi. Sağlam, kamp sonunda bazı futbolcularla da yollarını ayıracaklarını...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 18:04
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve bu konuda her an camiaya, taraftara güzel bir haber verebileceklerini söyledi. Sağlam, kamp sonunda bazı futbolcularla da yollarını ayıracaklarını kaydetti.

Eskişehirspor, yeni sezona hazırlıklarını Avusturya’´da sürdürüyor. Sabah yapılan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından 5’´e 2 pas ve dar alan topla çalışmalar gerçekleştirdi. Duran top çalışmasının ardından idman sona erdi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, kamp çalışmalarının başarılı geçtiğini ifade etti.

Oyuncularının iştahının ve olaya sahiplenmelerinin kendisini gelecek adına umutlandırdığını söyleyen Sağlam, kamp sonunda bazı futbolcularla yollarını ayıracaklarını da belirtti.

Sağlam, şöyle dedi: "Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki, oyuncularımızın iştahı, hırsı, olayı sahiplenme duyguları gerçektende üst seviyede. Ve bizi gelecek adına gerçektende çok umutlandırıyor. Burada sistemle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Burada bu sistemi oturtmaya çalışırken maç atmosferinde oyuncularla alakalı fikirlerimizi de yine maç atmosferinde görüp ortaya çıkarıp değerlendirmelerimizi yapacağız. Kamp sonunda ayrılması gereken arkadaşlarımız ya da bize çok fayda sağlamayacak arkadaşlarımız varsa onları da belirleyeceğiz."

Takımdaki tranfer çalışmalarının ise devam ettiğini anlatan Sağlam, "Her an camiamıza ve taraftarımıza güzel bir haber verebiliriz. İnşallah bu gün güzel bir haber vermek istiyoruz taraftarımıza ve camiamıza." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.