Dolar 38,4262
%0.03
Euro 43,8033
%0.1
Altın 4.113,410
%0.33
Bist-100 9.307,00
%-1.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sağlam gönderme!

Sağlam gönderme!

CHP İzmir’de aday olamayan bir çok isim sosyal medya üzerinden Genel Merkezi hedef almaya devam ediyor.Aliağa Belediye Başkan aday adayı Hakkı Ülkü Facebook üzerinden aday belirleme yöntemini hedef aldı “Aliağalılar koyun olalım mı'” diye yazdı. * KOYUN MU OLALAIM!* BENİM BABAM...

  • Ege Postası
  • 14.02.2014 - 14:29
EGE POSTASI - Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi, belediye başkan aday adayı Günsel Sağlam ise kişisel Facebook hesabından, Örgütlerden Sorumlu Adnan Keskin’in tam desteğini alarak Karşıyaka'ya atanan Hüseyin Mutlu Akpınar’a gönderme yaptı.
CHP İzmir’de 18 ilçe adayının belli olduğu PM sonrası tepkilerde beraberinde geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun resti sonrası gösterilen ve gösterilemeyen adaylar ekseninde aday adayları ve partililer isyan etti. Metropolün büyük bölümünde mevcut başkanların çizik yemesi ve sürpriz isimlerin atanması örgütte bomba etkisi yaratırken, CHP’de parti içi kriz baş gösterdi. CHP’de aday listesinin yarattığı deprem ilçelerde partilileri sokağa dökerken,aday adayları kimi ilçelerde toplantı üstüne toplantı yaptı, aday olamayan Konak, Menderes, Kınık ve Dikili belediye başkanları partiden istifa etti.
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, tepkilerin devam etmesi halinde ‘disiplin’ uyarısında bulunurken, aday olamayan bir çok isim ise sosyal medya üzerinden Genel Merkezi’i hedef alıyor, Kocaoğlu ve İl Başkanı Engin’e göndermeler yapıyor.

“KOYUN MU OLALIM”
Aliağa’da adaylık için ismi MYK’dan geçen ancak PM’de adaylığı Barış Eroğlu’na kaptıran İzmir eski Milletvekili Hakkı Ülkü,kendisine ait sosyal Facebook adresinden “Anket yapacağız ve onun sonuçlarına göre aday saptayacağız dediler,peki dedik.5 kişilik komisyon değerlendirecek dediler.peki dedik.MYK kararları uygulanacak dediler.peki dedik.Tüm bunlara parti meclisi, sonuçlar bizi ilgilendirmez.biz asansörde bile aday değiştiririz, dediler.buna da mı peki diyecektik.Ne dersiniz değerli Aliağa'lılar.Koyun olalım mı'” diye yazdı.

Parti kulislerinde Ülkü’nün CHP’den istifa edip DSP’ye geçebileceği konuşuluyor. 

Konak Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın Karşıyaka’ya aday olarak atanması tepkileri de beraberinde getirdi. Cihan Türsen’i destekleyenler sokakta eylemler gerçekleştirirken,  mevcut Başkan Cevat Durak’ın devam etmesini isteyen Karşıyakalılar da dört bir yana astıkları pankartlarla Durak'a destek verdi.

SAĞLAM GÖNDERME!
Karşıyaka Belediye Başkan aday adayı olan belediye meclis üyesi Günsel Sağlam ise Facebook üzerinden sert bir göndermede bulundu. Sağlam, “ Benim babam bize ekmek getirmek için Almanya'da alın teri ile çalışırken, bazı siyasi büyüklerimiz ile arkadaş olacak zamanı olamadı” diye yazdı. Sağlam’ın ifadeleri, Örgütlerden Sorumlu Adnan Keskin’le ailece eskiye dayanan hukuku olan Karşıyaka adayı Akpınar’a gönderme olarak yorumlandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.