Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sağlıkçılar vadi yürüyüşünde buluştu

Sağlıkçılar vadi yürüyüşünde buluştu

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'nin (UMKE) geleneksel hale getirdiği vadi yürüyüşü, Ürgüp ilçesinde bulunan Üç Güzeller Vadisi'nde yapıldı.    Vadi yürüyüşüne Sağlık...

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 15:54
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi'nin (UMKE) geleneksel hale getirdiği vadi yürüyüşü, Ürgüp ilçesinde bulunan Üç Güzeller Vadisi'nde yapıldı.

    Vadi yürüyüşüne Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Sezer Özdemir’in yanı sıra İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Dr. İ. Ş. Atasagun Devlet Hastanesi, UMKE ve 112 Acil Yardım personeli aileleri ile birlikte katıldı.

    Yürüyüşe katılanlar Üç Güzeller mevkiinden başlayarak ilçe girişine kadar devam eden 4 kilometrelik güzergahta, yaklaşık 1 saat süren doğa yürüyüşü boyunca, sağlıklı yaşam için yürüyüş yaptı. Şehir yaşamından uzaklaşmanın keyfini doyasıya çıkaran grup, aynı zamanda Kapadokya’nın eşsiz güzelliklerini de yakından görme fırsatı buldu.

    Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Sezer Özdemir her yıl 2 milyondan fazla yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği dünya coğrafyasında önemli bir kültür hazinesine sahip Kapadokya Bölgesi'nin, tarihi değerlerinin yanı sıra doğal güzellikleri de olduğunu, bu güzellikleri herkesin görmesini arzu ettiklerini söyledi.

    Özdemir, bu sebeple geniş bir katılımla gerçekleşen ve geleneksel hale getirdikleri vadi yürüyüşlerinin önümüzdeki günlerde diğer vadilerde de devam edeceğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.