Dolar 34,1752
%0.04
Euro 38,2861
%0.32
Altın 2.914,640
%-0.19
Bist-100 9.686,00
%-0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sahil Güvenlik Komutanı İzmir'de

Sahil Güvenlik Komutanı İzmir'de

Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem, bağlı birliklerde denetleme ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği İzmir'de Vali Mustafa Toprak'a, nezaket ziyaretinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 22.03.2016 - 13:00
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette; Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem'e, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Murat Yılmazarslan ve Sahil Güvenlik Hava Komutanı Albay Bülent Özbaşaran da eşlik etti.



Vali Toprak; “Denizde gerek insan kaçakçılığı ve mülteci geçişi ve gerekse de mevzuata aykırı avlanma, kaçakçılık ve çevresel konulardaki denetim etkinlik ve çalışmalarına katkı önemlidir. Bu konuda ilave sağlayacağınız destekle daha da aykırı durumlara karşı güçlenmiş olacağız" dedi.



Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem de “Bir program dâhilinde bağlı Sahil Güvenlik Kuruluş ve oluşumlarımızı ziyaret ederek hizmet ve ihtiyaçlarımızı gözden geçiriyoruz. Sahil Güvenlik hizmetlerimizin iyi bir şekilde yerine getirilmesi için bir taraftan insan kaynaklarını geliştiriyor ve genişletiyoruz, diğer taraftan da deniz ve hava gücümüzü artırmaya ve bununla birlikte teknik kapasitemizi geliştirmeye çalışıyoruz. Tüm katkılarınız ve yardımlarınız için size teşekkür ediyoruz. Son zamanlarda gelişen düzensiz göçmenlere karşı mücadelede bundan sonrada mücadele imkânı sağlayan katkıyı vermeye devam edeceğiz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.