Dolar 34,2441
%0.06
Euro 37,6082
%0.35
Altın 2.876,320
%0.23
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şahinbey’de asfaltsız yol kalmayacak

Şahinbey’de asfaltsız yol kalmayacak

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yıl sonuna kadar asfaltsız yol kalmayacağını söyledi. Fidanlık Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tahmazoğlu, "Çalışmamızı iki koldan yapıyoruz....

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 14:17
Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yıl sonuna kadar asfaltsız yol kalmayacağını söyledi.

Fidanlık Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tahmazoğlu, "Çalışmamızı iki koldan yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl sadece müteahhitler vasıtasıyla yapıyorduk. Bu yıl ise saatte 200 ton asfalt üretimi yapan kendi asfalt pilentimizi kurduk. Geçtiğimiz yıl fidanlık mahallemizde kalmıştık. Bu yıl da bu mahallemizde eksik kalan sokaklarımızda çalışmalara başladık.” dedi.

Perilikaya Mahallesi’nde de çalışmaların başlayacağı bilgisini veren Tahmazoğlu, geçmiş yıllara göre asfalt çalışmalarını 4 kata çıkardıklarını kaydetti. Tahmazoğlu, “Bu yıl sonuna kadar Şahinbey’de asfaltı yapılmamış yer bırakmayacağız. Geçmiş yıllarla mukayese edildiği zaman bizim dönemimizde asfaltımızı 3 -4 katına çıkarmıştık. Şimdi ikinci ekip kurmakla bu oranı 8 -10 katına çıkarmış bulunuyoruz. Yapılan ve yapılacak olan asfalt çalışmasının tüm halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.