Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sait: Kocaoğlu bizim için avantaj!

Sait: Kocaoğlu bizim için avantaj!

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yaptığı sert muhalefetle bilinen AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Kocaoğlu’nun CHP’nin İzmir adayı olmasının kendileri için bir avantaj olacağını söyledi. Sait, “Kocaoğlu geçmişiyle birlikte geliyor. Geçmişini bize açıklamak zorunda. Hesabını vermek zorunda… Biz soracağız. Vaatlerini yapamadıklarını anlatacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 23.12.2013 - 13:19
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yaptığı sert muhalefetle bilinen ve ismi bir dönem AK Parti’den Büyükşehir adaylığı için de geçen AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Kocaoğlu’nun CHP’nin İzmir adayı olması yönünde çarpıcı bir tespitte bulundu.

Kocaoğlu’nun aday olmasının kendileri için bir avantaj olduğunu söyleyen Sait, “ Yıpranmış bir isim. Kocaoğlu’nun yapamadıkları başka bir aday tarafından ,partisi tarafından ‘Kocaoğlu yapamadı’ diyerek geçiştirebilirlerdi.Ancak Kocaoğlu aday oldu. Kocaoğlu geçmişiyle birlikte geliyor. Geçmişini bize açıklamak zorunda. Hesabını vermek zorunda… Biz soracağız. Vaatlerini yapamadıklarını anlatacak. İdeolojiyle kapatmaya çalışacaktır. Bunu da yapmaya başladı. Seçimlere ideolojik yaklaşacaklar. Hizmet konusunda bir şeyler yapmadıkları ortada.Binali Bey hizmet adamı,hizmetlerini ortaya koyacak,Kocaoğlu ideolojiye oynayacaktır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.