Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sakarya Dersanesi, YGS’de dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

Sakarya Dersanesi, YGS’de dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

Samsun Sakarya Dersanesi, 2013 YGS sınavında dereceye giren 17 öğrenciyi ödüllendirdi. Ailelerin de katıldığı ödül töreninde dersane yönetimi, öğrencilere Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) başarılar diledi.     Bank...

  • Ege Postası
  • 05.05.2013 - 15:50
Samsun Sakarya Dersanesi, 2013 YGS sınavında dereceye giren 17 öğrenciyi ödüllendirdi. Ailelerin de katıldığı ödül töreninde dersane yönetimi, öğrencilere Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) başarılar diledi.

    Bank Asya Samsun Şubesi’nin üstündeki dersane ofisinde yapılan ödül törenine katılan Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, öğrencilerin başarılarının kendilerini gururlandırdığını söyledi. YGS’nin yeterli olmadığını, öğrencilerin önlerinde daha ciddi ve önemli sınavlar bulunduğunu hatırlatan Nas, aynı başarıyı LYS’de de göstereceklerine inandığını kaydetti.

    2009 yılında hazırlanan ve Samsun Valisi Hüseyin Aksoy Başkanlığı’nda yürütülen     Samsun 2019 Vizyonu Projesi’ne de değinen Nas, “Bu proje içinde tüm lise ve ilköğretim okulları, özel ve kamuya ait okullar olduğu gibi Ondokuz Mayıs ve Canik Başarı üniversitemiz de bu proje içinde yer alıyor. Bu vizyon çerçevesinde eğitimde başarılar çok kısa zamanda gerçekleşen şeyler değil. Eğitimdeki yatırımlar sonucunu uzun vadede alacak bir çalışma. Gelecek yıllarda bireysel olarak başarılı olacak bu çocukların, diğer başarılı çocuklarla birlikte vizyonda olacağına inanıyoruz. Başarı olan bütün öğrencilerimizi, ailelerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

    Sakarya Dersaneleri Merkez Şube Müdürü Osman Öksüz, öğrencilerin 2013 YGS’de aldıkları başarıyla bir kez daha gururlandıklarını dile getirdi. Öksüz, “Bu işin birinci aşaması. YGS LYS bir süreç. YGS bir barajdı. YGS geride kaldı. Dereceleri ödüllendirmek, onure etmek için burayız. Ama asıl önemli olan LYS sınavları. Çalışmalar ve gayretler devam ediyor. LYS’ye hazırlık daha önemli.“ şeklinde konuştu.

    Feza Fen Lisesi Müdürü Yahya Ceylan ise “Bu talebelerin başarısını paylaşıyoruz. Mutluluklar paylaşıldıkça artar. Biz gençlerimize güveniyoruz. Samsun’da her biri parlayan bir yıldız olarak, Türkiye’de sesimiz soluğumuz olacak, daha büyük başarılara imza atacaklar. LYS’de de daha güzel sonuçlarla yapacağımız programlarla bir araya geliriz.” ifadelerini kullandı.

    Tören, YGS’de ilk 100’e giren 3 öğrenciye ödülünü Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, ilk 1000’e giren 14 öğrenciye ise ödüllerini Feza Fen Lisesi Müdürü Yahya Ceylan takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.